Life’s Good: Η LG χαμογελάει στον κόσμο παρουσιάζοντας τη νέα της ταυτότητα

Η νέα παγκόσμια καμπάνια της LG μας εμπνέει να προσεγγίσουμε τη ζωή με αισιόδοξη στάση.

LG

Η LG Electronics (LG) λάνσαρε την ολοκαίνουργια παγκόσμια καμπάνια Life's Good, πραγματοποιώντας διάφορες ενέργειες επαναπροσδιορισμού του brand και παρουσιάζοντας μια περισσότερο δυναμική και νεανική ταυτότητα.

Από τις 22 Αυγούστου, η εταιρεία ξεκίνησε την παγκόσμια καμπάνια Life's Good, παρουσιάζοντας ψηφιακές διαφημίσεις σε μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια-ορόσημα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στο Ντουμπάι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Βιετνάμ και τη Σεούλ. Κάθε ζωντανή εικόνα και βίντεο έχει δημιουργηθεί λεπτομερώς για να αναδείξει τα ανανεωμένα visuals της LG.

Με την παγκόσμια καμπάνια της, η εταιρεία στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα Life's Good στους πελάτες, εμπνέοντάς τους και ενθαρρύνοντάς τους να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιόδοξη στάση. Υπό το πρίσμα της αυξανόμενης αβεβαιότητας και αστάθειας παγκοσμίως λόγω των αλλαγών μετά την πανδημία, απώτερος στόχος της καμπάνιας είναι να τονώσει την αισιοδοξία των πελατών και να προωθήσει την αμοιβαία υποστήριξη.

Παράλληλα με την παρουσίαση του ανανεωμένου brand & visual identity της εταιρείας, η νέα καμπάνια έχει ως στόχο να μοιραστεί τη φιλοσοφία και τις αξίες της LG. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να ενσαρκώνει πάντα το πραγματικό νόημα του Life's Good. Για να μεταφέρει αυτό το μήνυμα με δυναμικό και νεανικό τρόπο, η LG λάνσαρε το νέο της brand & visual identity τον Απρίλιο, υπό το πρίσμα του LG brand reinvent.

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i