Θα βγεις ραντεβού; Αυτό είναι το πιο κολακευτικό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις

Όσο πιο απλή (και χαρούμενη) τόσο πιο όμορφη.

Taylor Hill Splash News / Ideal Image

Κανόνισες να βγεις πρώτο (ή και δεύτερο) ραντεβού με τον τύπο που γνώρισες πρόσφατα και αναρωτιέσαι όχι μόνο τι θα φορέσεις αλλά και πώς θα βαφτείς, ώστε να είσαι ο πιο όμορφος εαυτός σου; Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει, όμως καλό είναι να μην κάνουμε υπερβολές ώστε να παραμένουμε ο εαυτός μας και, το κυριότερο, να νιώθουμε άνετα.

Δες επίσης: Αυτό το beauty hack θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι ξεκούραστη και φρέσκια κάθε πρωί

Κι ενώ δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά, αφού η κάθε κοπέλα θα κάνει αυτό που αρέσει στην ίδια, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου το "less is more". Ειδικότερα όσον αφορά το μακιγιάζ στο πρώτο ραντεβού, που είναι και αυτό που μας απασχολεί περισσότερο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις: πολλές κοπέλες νιώθουν αρκετά άνετα και δεν βάφονται σχεδόν καθόλου, πιστές στο no makeup trend που είναι τόσο μόδα. Άλλες νιώθουν καλύτερα αν φορέσουν το αγαπημένο τους κόκκινο κραγιόν ή αν βάψουν έντονα τα μάτια τους. Υπάρχουν και εκείνες που βρίσκονται κάπου στη μέση, και κάνουν ένα απαλό, φρέσκο makeup look, ίσα ίσα για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους.

Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες κι αν ανήκεις και όποιο μακιγιάζ και να επιλέξεις, go for it! Εξάλλου, αυτό που μετράει στην τελική είναι η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση, καθώς και ένα λαμπερό χαμόγελο που ομορφαίνει κάθε εμφάνιση. 

Δες επίσης: Γιατί ο ορός προσώπου είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας

Εσύ μπορείς να δοκιμάσεις ένα look όπως το παρακάτω, με καφέ - nude κραγιόν και λίγο eye liner στα μάτια:

Ή ένα πιο ροδακινί - μπρονζέ μακιγιάζ, που μπορεί να θυμίζει λίγο καλοκαίρι, φοριέται άνετα όμως όλο το χρόνο χάρη στους πιο ουδέτερους τόνους του:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i