Οι 7 πρωινές συνήθειες των επιτυχημένων ανθρώπων

Το να τσεκάρεις το Instagram πριν καλά καλά ανοίξεις τα μάτια σου σίγουρα δεν είναι μία από αυτές.

ξυπναω νωρις iStock

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη δύναμη της συνήθειας. Όπως δεν υπάρχει και τίποτα πιο σημαντικό από το πρωινό γεύμα. Συνδυαστικά λοιπόν, έχουμε να σου πούμε πως η πρωινή ρουτίνα ρυθμίζει ολόκληρη τη ζωή σου. 

Αν μία αποτελεσματική ζωή σε ενδιαφέρει, τότε μείνε για να διαβάσεις τις 7 πρωινές συνήθειες των επιτυχημένων ανθρώπων. 

1. Πιες τσάι και όχι καφέ 

Ναι, οι λάτρεις του καφέ είναι πολλοί. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να απαρνηθείς τον πρωινό καφέ ωστόσο, μπορείς να κάνεις μία προσπάθεια και να πάρεις την απαραίτητη δόση καφεΐνης από το τσάι. To ρόφημα αυτό θα βοηθήσει στην ενέργειά σου, και συνεπώς στη διάθεσή σου, ενισχύοντας παράλληλα και το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

2. Ξύπνα νωρίς 

Δε λέμε να ξυπνήσεις στα άγρια χαράματα λες και δουλεύεις σε φούρνο, αλλά σήκω αρκετά νωρίς ώστε να μπορείς να κινηθείς με άνεση χρόνου και χωρίς βιασύνη. Αυτό θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο συγκεντρωμένος και παραγωγικός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το ίδιο κάνει και ο Tim Cook, διευθύνων σύμβουλος της Apple, αλλά και η Michelle Obama. 

3. Κάνε διαλογισμό 

Ο διαλογισμός μπορεί να μην είναι για όλους αλλά, δε χάνεις τίποτα να τον δοκιμάσεις. Αφιέρωσε τα πρώτα λεπτά της ημέρας σε αυτόν και προσπάθησε έτσι να εξασκήσεις τη συνείδησή σου. Στην ουσία, πρέπει να διώξεις όλες τις κακές σκέψεις από το μυαλό σου, κάνοντας μία "επανεκκίνηση". 

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i