Αυτά είναι τα παπούτσια με τα οποία "θα βγάλουμε" την άνοιξη του 2024

Σύμφωνα με τη fashion κοινότητα, 5 είναι τα trends στα παπούτσια που θα βλέπουμε παντού.

shoes isntagram

Οι πασαρέλες των περασμένων μηνών που παρουσίασαν τις συλλογές για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2024, μας έδωσαν μία γεύση για τα trends που θα επικρατήσουν τον ερχόμενο καιρό, τα οποία θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε στο στιλ μας. Και πέρα από τις τάσεις που αφορούν τα σύνολά μας, εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία να δούμε τις επιλογές των μεγαλύτερων οίκων για τα παπούτσια που θα φοράμε τους επόμενους μήνες.

Όσο κι αν οι φιόγκοι, το χρυσό και τα μεσάτα items έχουν μπει στη λίστα μας για τη νέα σεζόν, ήρθε η στιγμή να δούμε με περισσότερη προσοχή τα παπούτσια που θα βρεθούν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, τα οποία θα ολοκληρώνουν τα outfits μας με τον πιο stylish τρόπο, όπως ακριβώς μας πρότειναν οι σημαντικότεροι σχεδιαστές.

5 trends στα παπούτσια που θα επικρατήσουν την άνοιξη

1. Mary Janes

Τα mary janes αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι που πάντα θεωρούνται εντός μόδας. Ωστόσο, τις τελευταίες σεζόν είδαμε μία έντονη επιθυμία των σχεδιαστών να τα επαναφέρουν για τα καλά, με τις περισσότερες συλλογές να ολοκληρώνονται με τα εν λόγω παπούτσια. Χαμηλά ή με τακούνι, τα mary janes είναι τα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση, δημιουργώντας εντυπωσιακά outfits. Μάλιστα, στις πασαρέλες για τη νέα σεζόν, παρατηρήσαμε μία ενδιαφέρουσα εκδοχή, με πιο λεπτεπίλεπτα τακούνια και πιο μυτερή εμφάνιση για ανανεωμένες εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i