Η Jennifer Lopez έδωσε την καλύτερη συμβουλή στο κεφάλαιο "μεγάλωμα παιδιών"

Η σούπερ σταρ εμφανίστηκε σε εκδήλωση, όπου μοιράστηκε τις απόψεις της πάνω στη μητρότητα.

Jennifer Lopez - Emme Splash News / Ideal Image

Αφού έζησε το απόλυτο bridal όνειρο, η Jennifer Lopez έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε μία εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στο να δώσει ώθηση στις Λατίνες γυναίκες που ζουν και εργάζονται στην Αμερική (Grameen America's Raising Latina Voices). Μιλώντας για διάφορα σημαντικά ζητήματα, η τραγουδίστρια και η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης τις απόψεις της πάνω στη μητρότητα, ενώ χάρισε κάποιες αρκετά εύστοχες συμβουλές, που δίνει και η ίδια στα παιδιά της.

Μην ξεχνάμε πως η Lopez είναι μαμά δύο δίδυμων εφήβων ηλικίας 14 ετών, της Emme και του Max, επομένως γνωρίζει πολύ καλά το πόσο δύσκολη δουλειά είναι η ανατροφή των παιδιών. Όπως εξήγησε στη εκδήλωση, "η καλύτερη συμβουλή που προσπάθησα να περάσω στα παιδιά μου ήταν ότι μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις. Βρες αυτό στον εαυτό σου και μην τα παρατάς. Μάθε από ανθρώπους που τα έχουν πάει κάνει καλά στη ζωή τους και μετά πάρε αυτές τις ιδέες, βελτίωσέ τις και κάνε τις δικές σου".

Παράλληλα, μιλώντας σε όλα τα νέα παιδιά που την ακούν - ίσως και στα δικά της - τα συμβούλευσε με μία αίσθηση χιούμορ: "Άκου τους γονείς σου, δεν είμαστε τόσο ανίδεοι όσο φαινόμαστε, όταν είσαι 14". 

Την απόφασή της να παραβρεθεί σε αυτή την ομιλία εξήγησε η Λατίνα σούπερ σε συνέντευξή της, υποστηρίζοντας πως "όταν μεγαλώνεις λίγο παραπάνω, καταλαβαίνεις το νοήμα πίσω από πράγματα και έχεις δει αρκετά και έχεις βιώσει τις δικές σου δυσκολίες και έχεις δει αρκετές αδικίες. Απλά νιώθω ότι αυτή η χώρα χρειάζεται περισσότερη αγάπη και θετικότητα και ανθρώπους που θέλουν να κάνουν καλές πράξεις και δεν μάχονται ο ένας τον άλλο και που προσφέρουν ο ένας στον άλλο ένα χέρι βοηθείας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα".

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i