Πώς να χτίσω ακλόνητη αυτοπεποίθηση; Το πρόγραμμα μιας top life coach που θα μας αλλάξει τη ζωή

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δημιουργεί μέσα μας ένα "τέρας" που τρέφεται με αρνητικές σκέψεις που μας υπονομεύουν.

v

Αποζητάς συνέχεια επιβράβευση; Νιώθεις συχνά ότι δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα; Είσαι αναποφάσιστος ακόμα και για απλά καθημερινά πράγματα; Φοβάσαι την απόρριψη; Διστάζεις να μιλήσεις και να διεκδικήσεις πράγματα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο; Κρίνεις συνέχεια τον εαυτό σου αυστηρότερα απ’ότι κρίνεις τους άλλους; Νιώθεις "μπλοκαρισμένος”; Ανέχεσαι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από τους γύρω σου; Είσαι τελειομανής, εργασιομανής και συχνά σε καταβάλει το άγχος; 

Όλα αυτά είναι σημάδια για ένα πράγμα: έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η αυτοπεποίθηση είναι μια από τις σημαντικότερες δεξιότητες ενός ανθρώπου. Είναι η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, η πίστη ότι θα κάνουμε κάτι που θέλουμε και ότι θα πετύχουμε έναν στόχο μας, είναι η κινητήριος δύναμη για να κάνουμε το κάθε τι στη ζωή μας. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι κάτι με το οποίο γεννιόμαστε. Διάφορες καταστάσεις μπορούν να μας οδηγήσουν να αποκτήσουμε μια πραγματικά "τοξική” σχέση με τον εαυτό μας. Πολλές φορές μας κρίνουμε με τέτοιο τρόπο που ασυνείδητα μας σαμποτάρουμε για τα πάντα, χωρίς "να του δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία”.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δημιουργεί μέσα μας ένα "τέρας” που τρέφεται με αρνητικές σκέψεις που μας υπονομεύουν. Ένας συνεχής αρνητικός εσωτερικός διάλογος με τον εαυτό μας, μας οδηγεί στο να βάζουμε μόνοι μας συνεχώς εμπόδια μπροστά μας και να ανακόπτει κάθε προσπάθεια για ανάκαμψη και βελτίωση. Όλη αυτή η στάση επηρεάζει τόσο τις επιλογές μας, όσο και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα γύρω μας και τελικά να μας στερήσει όλα αυτά που θέλουμε χωρίς να το συνειδητοποιούμε.

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που μαθαίνεται, που χτίζεται με τον καιρό και μπορεί να αναπτυχθεί. Η διαδρομή όμως, για να τα καταφέρουμε δεν είναι εύκολη. Πολλές φορές δεν αρκεί απλώς να το αποφασίσουμε. Χρειαζόμαστε κάποιον να μας δείξει τον δρόμο να αποκτήσουμε μια πιο υγιή σχέση με τον εαυτό μας, να μας βάλει σε μια διάθεση επαναπροσδιορισμού, να μας δώσει τα "εργαλεία” για να δράσουμε υπερ μας και εν τέλει να βρούμε την εσωτερική μας ηρεμία. 


Ένα πρόγραμμα που αξίζει να παρακολουθήσεις και θα σε βοηθήσει να "ξεμπλοκάρεις”, το οποίο έχει λάβει και τις καλύτερες κριτικές από ανθρώπους που το δοκίμασαν στο παρελθόν, είναι το Self Confidence Bootcamp της Δρ. Νάνσυς Μαλλέρου, μια από τους πρωτοπόρους του life, business και executive coaching στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο coaching και 20 χρόνια στο επιχειρείν, η  Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει "γράψει” αμέτρητες ώρες coaching τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις και έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να επιτύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Άλλωστε, δεν την αποκαλούν άδικα "Γκουρού της Ευτυχίας”. Είναι με λίγα λόγια, ο "άνθρωπος” μας.

 

Μεταξύ των σεμιναρίων που διοργανώνει λοιπόν, έχει δημιουργήσει και το Self Confidence Bootcamp, ένα online εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 6 εβδομάδων, με στόχο να μας βοηθήσει να βγούμε από το προσωπικό μας αδιέξοδο και να χτίσουμε ακλόνητη αυτοπεποίθηση. 

Κάθε εβδομάδα του προγράμματος είναι αφιερωμένη στην επίτευξη ενός διαφορετικού στόχου. Η πρώτη εβδομάδα είναι αναγνωριστική. Μας βοηθά να ανακαλύψουμε σε ποιο επίπεδο είμαστε σχετικά τον συναισθηματικό, ψυχολογικό & γνωστικό, σωματικό και πνευματικό τομέα της αυτοπεποίθησης. Οι επόμενες τρεις εβδομάδες είναι αφιερωμένες σε κάθε τομέα της αυτοπεποίθησης ξεχωριστά, ώστε βήμα-βήμα να βρούμε τα "κλειδιά” που θα αλλάξουν συνολικά τη ζωή μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μαθαίνουμε πώς να περάσουμε από μια θέση φόβου που ήμασταν μέχρι πρότινος, σε μια δυναμική θέση, αλλά και πώς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε στρατηγικά όλα όσα μάθαμε πραγματικά στη ζωή μας. 

σ

Κλείσε τη θέση σου για το Self Confidence Bootcamp εδώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 εβδομαδιαία βίντεο, το καθένα από τα οποία συνοδεύεται και από ένα φύλλο εργασίας, το οποίο θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε όλη την πληροφορία που λάβαμε από το online σεμινάριο, ώστε να μπορέσουμε from day one να εφαρμόσουμε ό,τι μάθαμε στην καθημερινότητά μας. Επίσης, θα γίνουν 4 ζωντανές online συνεδρίες, στις οποίες η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων. Φυσικά, θα υπάρχει και μια κλειστή ομάδα στο facebook, όπου θα μπορούμε να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας και τις απορίες μας, ενώ δίνονται bonus κάποια βίντεο και πληροφορίες για έξτρα ενίσχυση της αυτοπεποίθησής μας.

ε

Κλείσε τη θέση σου για το Self Confidence Bootcamp εδώ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις κριτικές που έχουν γραφτεί για το πρόγραμμα από ανθρώπους που το παρακολούθησαν στο παρελθόν. 

"Με το coaching απέκτησα αισιοδοξία και αγάπησα τον εαυτό μου. Απευθύνθηκα στην Νάνσυ για να αντιμετωπίσω προκλήσεις επαγγελματικής και προσωπικής φύσης. Σε συνεργασία αντιμετωπίσαμε στοχευμένα αυτά που με απασχολούσαν. Έτσι απέκτησα καλύτερη διάθεση και αντίστοιχα αποδοχή από το περιβάλλον μου.

Απέκτησα καλύτερη διάθεση, μεγαλύτερη  αποδοχή από τους συναδέλφους μου και το κυριότερο, είμαι σε θέση να διαχειριστώ πιο αποτελεσματικά τα συναισθήματα μου.” ανέφερε μια διευθύντρια ιατρικής κλινικής που παρακολούθησε το Self Confidence Bootcamp στο παρελθόν.

"Η Νάνσυ με έκανε να πιστέψω μου και έτσι έγινα στον εαυτό μου επιχειρηματίας. Την εμπιστεύτηκα την περίοδο όπου έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα μου. Χωρίς να μου επιβάλλει την άποψη της με βοήθησε να ξεκαθαρίσω μέσα τους στόχους μου και τις αξίες μου. Δυο χρόνια μετά είναι βέβαιο ότι δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για τις αποφάσεις που πήραν και ότι όλα όσα μου είχε πει η Δρ. Μαλλέρου ότι θα συμβούν αν κάνω τις κατάλληλες κινήσεις, έγιναν.” είπε ο Physical Wellness Expert, Πέτρος Κουρουπάκης.

 

INFO: Το σεμινάριο θα διαρκέσει από 31 Οκτωβρίου με 5 Δεκεμβρίου. Κλείσε τη θέση σου εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i