Το μόνο beauty tip που χρειάζεται να ξέρεις για να δείχνεις νεότερη

Αν το ακολουθείς ευλαβικά, θα έχεις την πιο νεανική επιδερμίδα που είχες ποτέ.

skin iStock

Η φρέσκια, νεανική επιδερμίδα είναι το ζητούμενο για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου. Όσο ένα άτομο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η ανάγκη του να μην φαίνεται η ηλικία του και δείχνει νεότερος, φρέσκος και ξεκούραστος. Και είναι μια σεβαστή ανάγκη και δικαίωμα όλων, όσο κι αν ο χρόνος δεν (πρέπει να) παίζει ρόλο ούτε να λαμβάνεται υπόψη όταν κάνουμε λόγο για ομορφιά. Όσο κι αν ισχύει ότι κάθε άνθρωπος δείχνει όμορφος ανεξαρτήτως ηλικίας, η αλήθεια είναι ότι η ανάγκη για να μεγαλώνουμε όμορφα παραμένει.

5 σωτήρια skincare tips για λαμπερή επιδερμίδα, σύμφωνα με τις skincare experts των top models

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δείχνεις μικρότερη από τη βιολογική σου ηλικία, ένα από αυτά όμως είναι το πιο σημαντικό και χρειάζεται να έχεις πάντοτε στο μυαλό σου, ιδίως όταν μιλάμε για πρόληψη. Γι' αυτό και καλό είναι να μεταφέρεται σαν μήνυμα και σε ανθρώπους μικρότερης ηλικίας, καθώς πρόκειται για ένα beauty tip που καλό είναι να ακολουθούμε όλοι ανεξαιρέτως από πολύ μικροί και για όλα τα χρόνια της ζωής μας. 

Δες επίσης: 5 κρέμες ματιών με ρετινόλη για βελτίωση της όψης των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων

Ποιο είναι αυτό; Ότι πρέπει να φοράς πάντοτε αντηλιακό και καπέλο

Ξέρεις γιατί οι Ασιάτισσες έχουν τόσο υγιή και νεανική επιδερμίδα, ακόμα και σε πολύ προχωρημένη ηλικία; Ναι, φυσικά και βοηθούν πολύ οι 10 κρέμες που απλώνουν ευλαβικά στο πρόσωπό τους καθημερινά και με συνέπεια, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το μυστικό τους είναι ότι κυκλοφορούν οπουδήποτε με ομπρέλα ή καπέλο ώστε να μην τις βλέπει ο ήλιος. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι τόσο δυνατή που διαπερνά πλέον ακόμα και τα τζάμια, γεγονός που κάνει επιτακτική τη χρήση αντηλιακού αλλά και τη συνεχή επάλειψή του κάθε 2-3 ώρες. Γι' αυτό πρέπει όχι μόνο να προσέχεις την έκθεση σε αυτόν (ιδανικά, να μην εκτίθεσαι σχεδόν ποτέ, ιδίως τις "κακές" ώρες), αλλά και να δίνεις πολύ σημασία στο αντηλιακό και στο καπέλο που πραγματικά σώζουν ζωές. Επιπλέον, η αντηλιακή προστασία θα σου εξασφαλίσει νεανική, υγιή επιδερμίδα για περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i