Μπορώ μαζί με τη λιποαναρρόφηση να κάνω και σμίλευση σώματος;

Με την τεχνική Vaser απομακρύνεται το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος από την κοιλιά, τη μέση, τα παχάκια, τα μπράτσα, την πλάτη και το στήθος, ενώ ο χειρουργός «σμιλεύει» το σώμα κάνοντάς το να μοιάζει γραμμωμένο.

woman-feeling-happy-and-free-picture-id467905710 (1) Credit:g-stockstudio

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο, MD, πλαστικό χειρουργό (www.drmegapanos.gr, www.keymedical.gr).

Ναι, μπορείς να αποκτήσεις σμιλεμένους κοιλιακούς, δυνατούς γλουτούς και γραμμωμένα μπράτσα με τη δύναμη του ελάχιστα επεμβατικού συστήματος λιποαναρρόφησης Vaser. Ένα λεπτό, γραμμωμένο και σμιλεμένο σώμα είναι αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες, αλλά πολλές φοβούνται ότι, ακόμα κι αν αποφασίσουν να προχωρήσουν με κάποια μέθοδο, και πάλι δε θα έχουν ένα δυνατό γραμμωμένο σώμα. Τη λύση έρχεται να δώσει μια πρωτοποριακή τεχνική ελάχιστης επεμβατικότητας, το σύστημα Vaser.

Λιποαναρρόφηση με Vaser

Πρόκειται για μια συσκευή λιποαναρρόφησης που βασίζει την καινοτόμο λειτουργία της στη δύναμη των υπερήχων και τις εξαιρετικά λεπτές και εύκαμπτες μικρο-κάνουλες που διαθέτει. Η λογική είναι αρκετά απλή, καθώς η ενέργεια των υπερήχων διοχετεύεται στην υπό θεραπεία περιοχή και ρευστοποιεί το προς αφαίρεση λίπος, το οποίο εν συνεχεία απομακρύνεται μέσα από τις μικρο-κάνουλες. Το γεγονός πως το λίπος πλέον βρίσκεται σε ρευστή μορφή επιτρέπει τη χρήση εξαιρετικά λεπτών και εύκαμπτων κανουλών, που μειώνουν εξαιρετικά τον «τραυματισμό» στο σώμα. Έτσι, ελαχιστοποιείται και ο όποιος χρόνος αποθεραπείας. Παράλληλα, επειδή ακριβώς οι κάνουλες αναρρόφησης είναι τόσο εύκαμπτες, επιτρέπουν στον πλαστικό χειρουργό να κάνει εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς και να «σμιλεύει» γραμμώσεις εκεί που πριν δεν υπήρχαν. Επιπλέον, η θερμότητα που εκλύεται από την ενέργεια των υπερήχων κινητοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό προκαλώντας ταυτόχρονη σύσφιγξη στην περιοχή.

Τα αποτελέσματα

Με την πρωτοποριακή τεχνική Vaser απομακρύνεται το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος από την κοιλιά, τη μέση, τα παχάκια, τα μπράτσα, την πλάτη και το στήθος, ενώ παράλληλα ο χειρουργός «σμιλεύει» το σώμα κάνοντάς το να μοιάζει γυμνασμένο και γραμμωμένο. Θελκτικά μπράτσα, λεπτή μέση, σμιλεμένοι γλουτοί και δυνατοί κοιλιακοί είναι τα αποτελέσματα που μπορεί να χαρίσει το Vaser εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Παράλληλα, η σύσφιγξη που πραγματοποιείται εξασφαλίζει πως δε θα υπάρξει χαλάρωση στην περιοχή από όπου αφαιρέθηκε το λίπος. Η εν λόγω τεχνική δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και σε περιπτώσεις ήπιας γυναικομαστίας, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως ως μέρος της διαδικασίας της λιπομεταφοράς, όπου το ανεπιθύμητο σε μια περιοχή λίπος μεταφέρεται σε μια άλλη περιοχή για προσθήκη όγκου. Όταν η αφαίρεση λίπους αφορά μόνο μια μικρή περιοχή, τότε η όλη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία στο περιβάλλον του ιατρείου και μετά να επιστρέψεις κανονικά στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i