Κι αν το γόνατο είναι το κλειδί στα προκαταρκτικά του σεξ;

Το μόνο για ενηλίκους κόλπο με το γόνατο που κάνει θραύση στο TikTok.

γονατο iStock

Το TikTok είναι γεμάτο με περίεργα και επικίνδυνα hacks που έχουν να κάνουν με το σεξ. Για παράδειγμα, σύμφωνα με κάποια βιντεάκια που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα, για να ερεθίσεις το σημείο G σου πρέπει να πιέσεις το στομάχι σου, ενώ η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ δεν είναι άλλη από αυτή της ανάποδης καουμπόισσας. Μάλιστα, ένα από τα πιο δημοφιλή sex hacks που έχουν γίνει trend, έχει να κάνει με τα γόνατα και πιο συγκεκριμένα με τη χρήση ενός από αυτά για τη διέγερση της κλειτορίδας.

Το μη-διεισδυτικό σεξ που έχει τρελάνει τον κόσμο

Το "κόλπο με το γόνατο" είναι σούπερ χρήσιμο για όσους έχουν κλειτορίδα ή κάνουν σεξ με άτομα που διαθέτουν αποτέτοια. Προτείνεται κυρίως κατά τη διάρκεια του "φασώματος" και συνίσταται στην τοποθέτηση ενός γονάτου ανάμεσα στα πόδια του ατόμου με την κλειτορίδα και τη χρησιμοποίησή του για τη διέγερσή της.

Αυτή την τεχνική μπορείς άνετα να την εξασκήσεις στον καναπέ αλλά και στο κρεβάτι, με το άτομο που διαθέτει την κλειτορίδα να είναι ξαπλωμένο και το άτομο που βάζει το γόνατο στο παιχνίδι να το "τοπάρει". Παρόλα αυτά, το hack μπορεί να επιτύχει και σε κάθε άλλη θέση υπό την οποία μπορεί να διατηρηθεί η ευγενής επαφή ανάμεσα στο γόνατο και τη βουβωνική χώρα.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i