Η Google μόλις αποκάλυψε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις για το σεξ

Αν έχεις ζητήσει ποτέ από την Google λίγη βοήθεια για τη σεξουαλική σου ζωή δεν είσαι η μόνη. Εδώ, αποκαλύπτουμε τις δημοφιλέστερες ερωτήσεις της Google για το σεξ φέτος.

sex istock

Στα παλιά χρόνια όλοι μπορούσαν να αναζητήσουν ορισμένες λέξεις στη σκονισμένη εγκυκλοπαίδεια της Britannica (Gen Z, θα σου δώσουμε ένα λεπτό για να το Googlάρεις). Τι θα γινόταν όμως αν έβαζες στην αναζήτηση μια πιο άτακτη ερώτηση; Ή κάτι που ήταν εντελώς ντροπιαστικό;

Ευτυχώς αυτές τις μέρες το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βγάλουμε τις αξιόπιστες συσκευές μας και να κάνουμε οποιαδήποτε ερώτηση που μας έρχεται στο μυαλό μας, χωρίς φόβο μήπως μας κρίνουν ή γελοιοποιηθούμε.

Η Google αποκάλυψε τις κορυφαίες ερωτήσεις της μηχανής αναζήτησης που έκαναν οι άνθρωποι σχετικά με το σεξ το 2023 – και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.


Η πιο google ερώτηση για το σεξ του 2023 ήταν: "Ποια είναι η θέση του ταχυπλόου;"

Ο όρος έγινε δημοφιλής αφού ένας διαγωνιζόμενος στο Love Island τον ανέφερε στη σειρά. Οι θαυμαστές έμειναν άναυδοι όταν ο σταρ του ριάλιτι Τομ Κλερ αποκάλυψε ότι ήταν η αγαπημένη του σεξ στάση, προκαλώντας πλήθος ανθρώπων να την αναζητήσουν και πώς να την κάνουν στο σπίτι.

Αν και δεν θα υπεισέλθουμε σε πάρα πολλές λεπτομέρειες, η θέση περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από τους γοφούς ενός ατόμου καθώς ξαπλώνουν μπρούμυτα, εξ ου και το όνομα "speed bump".

Μετά το ξεκαθάρισμα όλων αυτών – και ίσως ακόμη και ως αποτέλεσμα της δοκιμής της ίδιας της θέσης – η δεύτερη πιο google ερώτηση ήταν από άτομα που απελπισμένα ήθελαν να μάθουν αν είναι εντάξει να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τα καλά νέα είναι ότι είναι απολύτως ασφαλές, αν και μπορεί να είναι άβολο όσο πιο κοντά βρίσκεται κάποια στον τοκετό. Αν η εγκυμοσύνη σου εξελίσσεται ομαλά, είναι ασφαλές να κάνεις σεξ και να έχεις οργασμό, λένε οι ειδικοί. Μπορεί να ανησυχείς ότι το σεξ θα βλάψει το μωρό. Αλλά το μωρό σου είναι καλά προστατευμένο και κλεισμένο στον αμνιακό σάκο, επομένως δεν μπορείς να βλάψεις το μωρό σου κάνοντας σεξ.

Οι αναζητήσεις για την έννοια της "σεξουαλικής θετικότητας" ήρθαν στην τρίτη θέση, ενώ η ερώτηση γιατί μπορεί να αιμορραγούν μετά το σεξ ήταν η τέταρτη πιο συχνή ερώτηση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ελαφριές κηλίδες μετά το σεξ κατά καιρούς είναι τις περισσότερες φορές αποτέλεσμα ερεθισμού του δέρματος ή ξηρότητας του κόλπου. Αλλά σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, η αιμορραγία μετά τη συνουσία μπορεί να υποδεικνύει ΣΜΝ ή κολπική λοίμωξη, επομένως είναι καλύτερο να συμβουλευτείς έναν γιατρό.


Άλλοι ήθελαν να μάθουν πόσα ραντεβού έπρεπε να βγουν πριν κάνουν σεξ με κάποιον, ενώ κάποιοι λάτρεις της φυσικής κατάστασης ήθελαν να μάθουν πόσες θερμίδες έκαψαν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής (σπόιλερ: Είναι περίπου 100 θερμίδες).

Μια από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις δεν είχε καμία σχέση με τη σεξουαλική τους ζωή ή οτιδήποτε σχετικά με το σώμα τους και κάποιοι απλώς ρώτησαν κάτι που οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ:  Πώς κάνουν σεξ τα ψάρια. Δεν θα σου χαλάσουμε την έκπληξη, αλλά να ξέρεις ότι η απάντηση θα σε εκπλήξει.

Αυτές ήταν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στη google για το σεξ το 2023

  • Τι είναι η στάση του ταχύπλοου (speed bump position);
  • Μπορώ να κάνω σεξ όταν είμαι έγκυος;
  • Τι είναι το sex positivity (σεξουαλική θετικότητα);
  • Γιατί αιμορραγώ μετά το σεξ;
  • Πόσα ραντεβού πρέπει να βγω πριν κάνω σεξ;
  • Πόσες θερμίδες καίω κατά τη διάρκεια του σεξ;
  • Πόσο καιρό μετά από μια αποβολή μπορώ να κάνω σεξ;
  • Τι είναι το πρωκτικό σεξ;
  • Γιατί δεν έχω σεξουαλική επιθυμία για γυναίκα
  • Πώς κάνουν σεξ τα ψάρια;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i