Σχέση με συνάδελφο; Θα ήθελες να ξέρεις ΑΥΤΑ

Χωράει το κορίτσι του διπλανού γραφείου στο κρεβάτι σου; Αυτή είναι η γνώμη ενός συντάκτη του AskMen.gr.

sxesi-me-synadelfo-default

Είδες τη συνάδελφο με άλλο μάτι; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου είναι ότι οι ερωτικές σχέσεις στο γραφείο επιβιώνουν δύσκολα. Το δεύτερο, είναι ο σύντομος οδηγός επιβίωσης που ακολουθεί.

Βεβαιώσου ότι αξίζει τον κόπο.

Τα νέα σε ένα γραφείο «ταξιδεύουν» γρήγορα. Άπαξ και ξεκινήσετε τη σχέση σας, δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα σας σχολιάζουν σε πηγαδάκια. Πιθανότατα θα το κάνουν όλοι ανεξαιρέτως, κι αυτό είναι βέβαιο ότι - στην αρχή τουλάχιστον - θα σας ζορίσει. Βεβαιώσου, λοιπόν, ότι η συνάδελφος που έχεις επιλέξει δεν θα είναι μια ιστορία που θα τελειώσει σε μερικές εβδομάδες. Αν είναι να έχεις όλα τα βλέμματα και τα κουτσομπολιά κατά πάνω σου, ας αξίζει, τουλάχιστον, τον κόπο. Μην μπεις σε περιπέτειες αν δεν είσαι σίγουρος για την επιλογή σου. Εν πάση περιπτώσει, μην μπεις σ' αυτήν την περιπέτεια.

Πρόσεχε μη σου βγει το όνομα.

Γενικά καλό είναι στη δουλειά σου να μη σουκολλήσουν κανενός είδους ταμπέλα. Στην προκειμένη περίπτωση, αν έχεις τη φήμη του ανθρώπου που αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα, τα πράγματα είναι αρκετά άσχημα. Κατά πάσα πιθανότητα, την εν λόγω φήμη θα την έχει υπ' όψιν της και η συνάδελφος που σου γυάλισε. Κι ακόμη και αν μια φωνή μέσα σου λέει «κάνε αυτό που θες και μη σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι», μην ξεχνάς πως το γραφείο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον. Αν δεν λειτουργήσεις σωστά εκεί μέσα, το πιο πιθανό είναι ότι αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να αποδημήσεις για άλλον επαγγελματικό βιότοπο.

happy-couple

Και η εταιρεία τι άποψη έχει;

Ξέρουμε πως η πρώτη σου απάντηση μετά από αυτόν τον τίτλο, είναι το «δεκάρα δεν δίνω τι άποψη έχει η εταιρεία». Μέχρι και σήμερα όμως, αρκετές πολυεθνικές, όμιλοι, αλυσίδες καταστημάτων κ.ο.κ. διατηρούν την πεποίθηση ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε συναδέλφους, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην απόδοση της εργασίας. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ίσως να μην έχουν και άδικο. Εσύ, λοιπόν, τι γνωρίζεις για την εταιρία σου; Είναι από αυτές που δεν σκοτίζονται για τις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων τους, ή από εκείνες που η διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού τις απαγορεύει ρητώς και δια ροπάλου; Για μάθε. Λογικά, δεν θα είναι πολύ δύσκολο...

Υπάρχει και συνέχεια! Διάβασε τη στο AskMen.gr!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i