Πειράζει αν έχεις λογαριασμό στο Tinder ενώ είσαι σε σχέση;

Spoiler: Με ένα πρόχειρο γκάλοπ μεταξύ μας στο γραφείο της σύνταξης του Shape.gr, η απάντηση είναι «ναι».

shutterstock_594387776 By Roman Samborskyi

Γνώρισες το αγόρι της ζωής σου, τον ερωτεύτηκες, σε ερωτεύτηκε, όλα καλά και ρόδινα. Σβήσε τα προφίλ σου σε πλατφόρμες, όπως είναι το Tinder. Και δεν το λέμε μόνο εμείς στο Shape.gr...

Πώς να ανανεώσω τη σχέση μου: Οι 8 συμβουλές των ειδικών

Έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το δικηγορικό γραφείο First4Lawyers που ειδικεύεται στα διαζύγια, βρήκε πως πάνω από τους μισούς Βρετανούς συμφωνούν πως το να έχεις λογαριασμό Tinder ενώ είσαι σε σχέση αποτελεί απιστία.

Είτε απλά «χαζεύεις» είτε μιλάς με ανθρώπους, βρίσκεσαι σε έναν εικονικό χώρο που προορίζεται για να βρεις σύντροφο. Το μυαλό σου δεν είναι στο σύντροφό σου αλλά κάνεις διάφορες παράλληλες σκέψεις. Και δεδομένου του πόσο εύκολο είναι να προσεγγίσεις έναν άγνωστο σε αυτά τα apps, θα μπορούσες να βαδίζεις σε ένα πολύ ολισθηρό μονοπάτι.

Dating app για δεσμευμένους και παντρεμένους

Το ερώτημα αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Ρωτήσαμε τον Sigurd Vedal, CEO του Victoria Milan που στοχεύει αποκλειστικά σε ανθρώπους που επιδιώκουν κάποια εξωσυζυγική σχέση, γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν dating apps για να απατήσουν. «Οι άνθρωποι που ψάχνουν εξωσυζυγική σχέση ή απλά να φλερτάρουν δεν επιζητούν απαραίτητα να τινάξουν το γάμο τους στον αέρα.

Η αγάπη και ο σεβασμός βρίσκονται ακόμη εκεί, έχει όμως χαθεί η σεξουαλική επιθυμία και το πάθος. Αντί να αφήσουν την αίσθηση της απόρριψης ή της απογοήτευσης να καταστρέψει τη σχέση τους, χρησιμοποιούν dating apps για να βρουν ανθρώπους σε παρόμοια κατάσταση με τους οποίους θα περνούν κάποιο προσωπικό χρόνο χωρίς συναισθηματική εμπλοκή».

Διάβασε επίσης: Tο φλερτ στο γραφείο θεωρείται απιστία;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i