4 βήματα για να βρεις τη δική σου ευτυχία

4 τρόποι να φτάσεις πιο κοντά στο να νιώσεις ευτυχισμένη.

ευτυχία unsplash

Να είσαι με αυτούς που αγαπάς. Πολύτιμος χρόνους με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα σε γεμίσει χαρά και θα σε κάνει να αισθάνεσαι ολοκληρωμένη. Τώρα, καλά λες πως δεν σου λείπει τίποτα.

Δείξε ενδιαφέρον για τη δουλειά σου. Το να βρίσκεις τη δουλειά σου ουσιαστική και να αισθάνεσαι δεσμευμένη με αυτή θα σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο στρες, ενώ παράλληλα θα αυξηθούν οι πιθανότητες να επιτύχεις στο συγκεκριμένο επάγγελμα. "Καλλιεργώντας" ένα αίσθημα σκοπού θα αναβαθμίσεις αυτόματα και την ικανοποίηση σου σχετικά με το επάγγελμα σου.

Κάνε τακτικά σεξ. Οι σεξουαλικές σχέσεις διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην ευτυχία σου, σύμφωνα με μία έρευνα του οικονομολόγου, PhD, David Blanchflower και του PhD, Andrew Oswald του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας.

Ρώτα για τις εμπειρίες των άλλων. Είτε μέλος μίας κοινότητας, είτε μίας αθλητικής ομάδας, το αίσθημα πως ανήκεις σε μία δυνατή κοινωνική ομάδα είναι ένα μονοπάτι προς την ευτυχία. Στο τέλος της ημέρας, η χαρά έρχεται από την εμπειρία που βιώνουμε ως μέρος ενός μεγαλύτερου όλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i