Η νέα μέθοδος για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Πώς θα «χτυπήσεις» την αιτία; Υπάρχει τρόπος!

02.10.2019

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Βρήκαμε πώς θα αντιμετωπίσεις την αιτία της κυτταρίτιδας (ξέχνα τις συμπτωματικές θεραπείες)

Συνεργάστηκε ο Δημήτρης Δρακωτός, MD, πλαστικός χειρουργός (Instagram: @drdrakotos).

Η κυτταρίτιδα είναι στην πραγματικότητα μια φλεγμονή του συνδετικού ιστού, ενός «πλέγματος» κάτω από το δέρμα που συγκρατεί το λίπος στη θέση του. Όταν αυτό το πλέγμα χαλαρώσει, τότε το λίπος αρχίζει να το διαπερνά και να διογκώνεται δημιουργώντας ακανόνιστους κυματισμούς στην επιφάνεια. Αυτό είναι το φαινόμενο που ονομάζεται κυτταρίτιδα.

Ένα «δύσκολο» πρόβλημα

Οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από την κυτταρίτιδα γνωρίζουν πως αντιμετωπίζεται δύσκολα. Οι επαναλαμβανόμενες ενέσιμες θεραπείες με διάφορες ουσίες, τα μασάζ και η γυμναστική μπορεί να έχουν κάποια αποτελέσματα, αλλά δε λύνουν το πρόβλημα και σίγουρα όχι οριστικά και ολοκληρωτικά.

Χτύπα την αιτία

Για να αντιμετωπιστεί οριστικά η κυτταρίτιδα, χρειάζεται πρώτα να αντιμετωπιστεί το αίτιό της. Η συσκευή Cellfina, που έλαβε πρόσφατα την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και την οποία διαθέτει αποκλειστικά ο Δημήτρης Δρακωτός, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και μάλιστα με μία μόνο συνεδρία, Αυτό που τη διαφοροποιεί απ’ ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ο τρόπος λειτουργίας της. Η συσκευή κόβει, με τη βοήθεια βελόνας που φέρει η ειδική κεφαλή, τα ινώδη διαφραγμάτια που υπάρχουν σε κάθετη φορά κάτω από το δέρμα των γλουτών και των μηρών των γυναικών. Αυτά είναι οι ένοχοι που δημιουργούν το ανάγλυφο και τα βαθουλώματα στο δέρμα, καθώς το τραβούν προς τα μέσα. Η συσκευή, μάλιστα, είναι έτσι μελετημένη και προγραμματισμένη, ώστε αυτό να γίνεται με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο αφήνοντας μια λεία επιφάνεια.

Μακροχρόνιο αποτέλεσμα

Μετά από 5 χρόνια και πλέον λειτουργίας στις ΗΠΑ και στον Καναδά τα στατιστικά αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Προς το παρόν μπορούμε να μιλάμε για διόρθωση του προβλήματος για διάστημα πάνω από 5 χρόνια και περιμένουμε το πέρασμα του χρόνου να επιβεβαιώσει πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece