Η βράβευση της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας στα Healthcare Business Awards 2021

H Ένωση Ασθενών Ελλάδας απέσπασε το Bronze βραβείο στα Healthcare Business Awards για την εκστρατεία της για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19.

υγεία istock

H Ένωση Ασθενών Ελλάδας απέσπασε το Bronze βραβείο στα Healthcare Business Awards για την εκστρατεία της για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, κ. Μίνας Γκάγκα, του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριου Θεμιστοκλέους και του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλου, η Ένωση βραβεύτηκε για την πρωτοβουλία της να δημιουργήσει μια εθνική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των χρόνιων ασθενών για τον εμβολιασμό, για την υλοποίηση της οποίας  συνεργάστηκε με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Μέσω της εκστρατείας αυτής η Ένωση δηλώνει την εμπιστοσύνη της προς τον εμβολιασμό και την επιστήμη, ως το πλέον αποτελεσματικό μέσο για να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας, την αγκαλιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, τις μικρές και μεγάλες χαρές της καθημερινότητάς μας αλλά και τη σιγουριά για την υγεία μας.

Το βραβείο για την Ένωση παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης, κ. Γιώργος Καλαμίτσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i