Απεχθάνεσαι τη σιτρονέλα; Βρήκαμε μία αποτελεσματική εντομοαπωθητική λοσιόν με άρωμα καφέ

Πώς το COFFEEL θα γίνει το sine qua non των καλοκαιρινών σας διακοπών.

κουνούπια iStock

Μαζί με τα σχέδια των καλοκαιρινών διακοπών και των μελλοντικών στιγμών όπου θα ξεκουράζεσαι σε μία παραλία ή σε ένα μπαλκόνι στις Κυκλάδες παρέα με ένα ποτήρι κρασί, δυστυχώς δεν θα μπορείς να αποφύγεις την εμφάνιση των ενοχλητικών κουνουπιών. Και εκεί είναι που το ειδυλλιακό σενάριο θα καταστραφεί, αν δεν έχεις προβλέψει να λάβεις τα μέτρα σου.

Βέβαια, μήπως το ότι δεν εξοπλίστηκες με τα "κατάλληλα" προϊόντα, έχει να κάνει με το ότι απεχθάνεσαι τη μυρωδιά της σιτρονέλας; Ίσως επειδή είναι τόσο συνδεδεμένη με τα τσιμπήματα και τη δυσάρεστη συνθήκη. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, όχι μόνο θα απολαύσεις mosquito-free διακοπές, αλλά θα το κάνεις με άρωμα καφέ.

Θυμάσαι που στα νησιά και στα χωριά που επισκεπτόσουν, οι γιαγιάδες έκαιγαν καφέ για να απωθήσουν τα έντομα; Αυτή την πρακτική προσπάθησε να "μιμηθεί" με τον δικό της τρόπο η εταιρείας Amhes, προσφέροντάς μας για πρώτη φορά μια εντομοαπωθητική λοσιόν, ονόματι COFFEEL, η οποία βασίζεται στη δράση του καφέ και αποτελεί ελληνική ευρεσιτεχνία και παγκόσμια καινοτομία.

coffeel

Σε αντίθεση με άλλα αντικουνουπικά προϊόντα της αγοράς που έχουν ως κύριο συστατικό τη σιτρονέλα, το COFFEEL αξιοποιεί τις εντομοαπωθητικές ιδιότητες του καφέ, χαρίζοντας αποτελεσματική προστασία και ένα ευχάριστο άρωμα που θα σε ακολουθεί. Παράλληλα, δεν αφήνει στο δέρμα αυτή την κολλώδη αίσθηση, παρά προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ιδανική για την περίοδο του καλοκαιριού ύστερα από έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα.

Πέρα, όμως, από το hero συστατικό του καφέ, που αποτελεί καινοτομία, το προϊόν περιέχει εκχυλίσματα Αλόης, Χαμομηλιού, Πανθενόλη και Αλλαντοΐνη που ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα χαρίζουν μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας. Προκειμένου, ωστόσο, να ενισχυθεί η εντομοαπωθητική δράση του καφέ, το COFFEEL περιλαμβάνει επίσης αιθέρια έλαια Γερανιού, Λεβάντας, Βασιλικού και Neem που εντείνουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Και το καλύτερο; Είναι friendly για όλη την οικογένεια, αφού μπορεί να το χρησιμοποιήσει και το 3χρονο παιδί σου. Επιτέλους, ένα καλοκαίρι χωρίς άγχος, κουνούπια και ... σιτρονέλα.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i