"Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω": Η Ελένη Πετρουλάκη μιλά για το νόσημα που αντιμετωπίζει

Και τις τρεις μέρες που έμεινε σε κώμα.

Ελένη Πετρουλάκη Ιnstagram

Για τα χρόνια που περίμενε μέχρι να πραγματοποιηθεί η βαθιά της επιθυμία για τη μητρότητα αλλά και για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που την οδήγησε μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της σε επιπλοκές μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" η Ελένη Πετρουλάκη. 

Για δέκα χρόνια, όπως είπε, ονειρευόταν να έρθει η στιγμή να κρατήσει αγκαλιά το μωρό της και όταν είδε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης δεν πίστευε στα μάτια της! "Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν. Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει", εξομολογήθηκε στην συνέντευξή της. 

Το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί

"Έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα πως είχα ένα αυτοάνοσο στις αρθρώσεις. Δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητα μου και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα rehabilitation fitness", συνέχισε η Ελένη Πετρουλάκη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται με το κοινό που, ομολογούμενως, την αγαπά πολύ, το πρόβλημα της υγείας της. Σε άλλη τηλεοπτική της συνέντευξη η επιδραστική trainer είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, για τους πόνους που έχει στο σώμα της και για το πώς η γυμναστική την έχει βοηθήσει σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της.

Διαβάστε Επίσης

"Η γυμναστική συμβάλλει έτσι ώστε να μην έχουμε κινητικά προβλήματα όπως ρευματοειδή αρθρίτιδα και άλλου είδους. Κι εγώ είμαι μια περίπτωση που αντιμετωπίζω αυτά, όμως με την άσκηση… Ναι έχω αυτοάνοσο και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω δημόσια, δεν είναι ταμπού. Πολύ μεγάλο ποσοστό κόσμου πλέον σε Ελλάδα και εξωτερικό αντιμετωπίζει πολλά θέματα. Ζούμε όλοι σε ένταση. 

Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι εποχές και για να αντιμετωπίσεις όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί χρειάζονται γερά νεύρα. Πολλές δεν το καταλαβαίνουμε, αλλά χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Έχω μάθει στον πόνο. Πολλές φορές κι εγώ πονάω, αλλά γυμνάζομαι γιατί με κάνει να αισθάνομαι καλά και να είναι λειτουργικό το σώμα μου...", είχε μοιραστεί με το κοινό της. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i