Η Sharon Stone διαγνώστηκε με όγκο - To μήνυμα που έστειλε για τη σημασία της δεύτερης ιατρικής γνώμης

Η ηθοποιός ενημέρωσε τους φαν της για την κατάσταση της υγείας της.

stone Instagram

Με ένα μήνυμα γεμάτο εμψύχωση στους φαν της, η Sharon Stone ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με ινομύωμα. Αφού όπως δήλωσε, είχε απευθυνθεί σε έναν γιατρό, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως δεν είχε κάτι, η ηθοποιός κατέληξε με έναν πόνο που δεν μπορούσε να αντέξει, οδηγώντας τη σε διαφορετικό ειδικό για να λάβει μια δεύτερη γνώμη. 

Σε αντίθεση με τον πρώτο, ο δεύτερος γιατρός ανακάλυψε πως η διάσημη ηθοποιός είχε ένα μεγάλο ινομύωμα, το οποίο έπρεπε να αφαιρέσει άμεσα. Εκείνο που ήθελε να τονίσει η Stone ήταν πως συμβαίνει σε πολλές γυναίκες, οι γιατροί να μην δίνουν τη σημασία που χρειάζεται και να τις "διώχνουν" λες και έχουν κάτι ασήμαντο. Αυτό, όμως, που όλοι πρέπει να κάνουν - όχι μόνο οι γυναίκες -είναι να ζητούν δεύτερη άποψη. 

Να πάρεις δεύτερη γνώμη από άλλο γιατρό; Πότε είναι καλή ιδέα

Όπως έγραψε με κεφαλαία γράμματα, θα πρέπει να απευθυνθούν σε έναν δεύτερο ειδικό για διαφορετική γνωμάτευση, ώστε να σιγουρευτούν πως πράγματι όλα είναι καλά, σώζοντας τη ζωή τους. Αυτό έκανε και η ίδια, καταφέρνοντας να μην εφησυχαστεί και να ζητήσει μια εξήγηση για το τι της συνέβαινε. 

sharon stone insstagram
Instagram

Η ηθοποιός θα βρίσκεται για περίπου 6 εβδομάδες σε περίοδο ανάρρωσης, ώστε να μπορέσει να επανέλθει στις υποχρεώσεις της. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η Stone περνάει κάτι ανάλογο, αφού σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της "The Beauty of Living Twice" είχε υποβληθεί το 2001 σε αφαίρεση καλοήθους όγκου από το στήθος της, ενώ το ίδιο έτος είχε υποστεί εγκεφαλικό και εγκεφαλική αιμορραγία, κάτι που την κράτησε για αρκετά χρόνια εκτός. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i