True story: Η Ζανίνα Τζωρτζίδου μιλά για την προσπάθειά της να χάσει (σημαντικό) βάρος

23 κιλά λιγότερα σήμερα, η Ζανίνα, μας μιλά για την επιθυμία της να αλλάξει το σώμα της, να είναι και να νιώθει πιο υγιής.

αδυνάτισμα απώλεια βάρους σώμα istock

Η Ζανίνα Τζωρτζίδου είναι μια νέα γυναίκα που αποφάσισε να βάλει σε προτεραιότητα τον εαυτό της, την υγεία της και φυσικά την οικογένειά της. Αυτή είναι με δικά της λόγια η ιστορία της για το πώς αποφάσισε να χάσει βάρος και -κυρίως- πώς τα κατάφερε ώστε όχι μόνο να υπάρξει απώλεια αλλά να είναι και μόνιμη.

"Από πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να ακολουθώ διάφορες δίαιτες, με καλά ή λιγότερο καλά αποτελέσματα. Πλέον όμως είχα κουραστεί πολύ να βλέπω τα κιλά μου να αυξομειώνονται και να μην καταφέρνω να διατηρήσω το νέο μου βάρος. Τα κιλά που έδιωχνα… φρόντιζα να τα παίρνω πάλι πίσω. Δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη με αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη. Τα ρούχα μου με φορούσαν, δεν τα φορούσα. Δεν είχα αντοχές να παίξω με τα παιδιά μου. Ήμουν συνέχεια κουρασμένη. Έδειχνα και ένιωθα τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτερη.

Η απόφαση για τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

Είδα τα αποτελέσματα της The 1:1 Diet σε μία φίλη μου που είχε ήδη μπει στη συντήρηση και με έφερε σε επαφή με την δική της σύμβουλο. Ήμουν δύσπιστη στην αρχή. Τι γεύματα είναι αυτά; Θα χορταίνω; Δεν θα πεινάω; Δεν θα λιγουρεύομαι γλυκά που αγαπώ τόσο πολύ; Θα χάνω λίπος ή μυϊκό ιστό; Θα καταφέρω να διατηρήσω αυτή τη φορά το νέο μου βάρος ή θα τα ξαναπάρω, όπως όλες τις προηγούμενες φορές;

Η σύμβουλος ήταν κατατοπιστικότατη. Μου εξήγησε ότι πρόκειται για διατροφή που έχει δημιουργηθεί από γιατρούς, βασίζεται σε 25ετή κλινική ιατρική έρευνα, τα γεύματα περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα με βοηθήσουν χωρίς να πεινάω να διώξω σπλαχνικό λίπος και να αλλάξει, το σώμα μου όσο και η υγεία μου. Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία μου να δω τον εαυτό μου όπως τον ονειρευόμουν, που δεσμεύτηκα σε μένα βασικά, ότι θα ακολουθήσω το πρόγραμμα μέχρι τέλους, ώστε να απολαμβάνω την καθημερινότητά μου χωρίς να κουβαλάω το περιττό βάρος.

Πετυχαίνοντας το στόχο

Ένιωσα μοναδικά γιατί κατάφερα να αντιστέκομαι σε κάθε πειρασμό. Έβλεπα πως αυτά τα κιλά που έδιωχνα ήταν λίπος, με αποτέλεσμα να καμαρώνω τον εαυτό μου μέσα σε όλο και μικρότερο νούμερο ρούχων, που δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα φορέσω. Φτάνοντας στον στόχο μου είχα πραγματοποιήσει ένα όνειρο ζωής. Πέτυχα απώλεια 23 κιλών σε 2,5 μήνες.

Η αλήθεια είναι πως έπρεπε να αλλάξω συνήθειες πολλών ετών. Δεν πεινούσε το στομάχι μου, πεινούσε το μυαλό μου και αυτό μου ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν ήμουν όμως μόνη μου. Από την πρώτη ημέρα η σύμβουλός μου ήταν στο πλευρό μου. Σε κάθε εύκολη ή δύσκολη στιγμή. Ήταν εκείνη που με ενθάρρυνε να συνεχίσω. Που χαιρόταν μαζί μου όταν κάθε εβδομάδα έβλεπα τη ζυγαριά να κατεβαίνει όλο και περισσότερο. Ομολογώ ότι τα γεύματα της  The 1:1 Diet ήταν για μένα απόλαυση. Με την ποικιλία γλυκών και αλμυρών γεύσεων ήμουν καλυμμένη γευστικά και θρεπτικά.

Περήφανη για το μακροχρόνιο αποτέλεσμα

Διατηρώ το νέο μου βάρος 7,5 χρόνια και συνεχίζω. Εύκολο δεν το λες. Έχω αλλάξει όμως διατροφικές συνήθειες. Δίνω στον εαυτό μου την ευχαρίστηση να καταναλώνω τις λιχουδιές που μου αρέσουν. Δεν το παρακάνω όμως και πάντα επανέρχομαι στη συντήρησή μου. Καταναλώνω καθημερινά ένα γεύμα της The 1:1 Diet. Με τον τρόπο αυτό παίρνω πολλά από τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζομαι, μου καλύπτει την ανάγκη του γλυκού και με κρατάει για πολλές ώρες. Είναι ο ομφάλιος λώρος που με ενώνει με την προσπάθεια που έχω κάνει. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να επανέλθει εκεί που ήταν παλιά. Αυτό είναι δέσμευση. Μία δέσμευση που την έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια και που την τηρώ ευλαβικά. Ναι τα κατάφερα και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό. Αγάπησα το νέο μου εαυτό, αφού τώρα πια είναι όπως πάντα τον ονειρευόμουν!

Όπως άλλαξε τη δική μου ζωή, μπορεί να αλλάξει και τη ζωή όποιου αποφασίσει να βελτιώσει την υγεία, την αυτοπεποίθηση και την εμφάνισή του. Το ταξίδι αυτό με τη βοήθεια του συμβούλου που θα έχει στο πλευρό του, θα γίνει πολύ πιο εύκολο. Εκείνον που θα του δώσει το χέρι όταν βρεθεί σε δυσκολία. Προσωπικά είμαι ευγνώμων απέναντι στην σύμβουλό μου που στάθηκε δίπλα μου σε όλη μου την προσπάθεια. Αμέριστη ήταν και παραμένει η βοήθειά της.

Αξίζει να το προσπαθήσει κανείς. Θα αλλάξει τη ζωή του, όπως άλλαξε τη δική μου ζωή. Συστήνω ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα της The 1:1 Diet".

The 1:1 Diet

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου πατώντας εδώ, ώστε να επικοινωνήσει μαζί σου ένας Σύμβουλος για να συζητήσετε τις ανάγκες σου!

Ακολούθησε την The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan στα Social Media για να μάθεις περισσότερα! 

https://www.facebook.com/one2oneDiet.gr

https://www.instagram.com/one2onediet.gr

https://www.youtube.com/@one2onedietGR

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i