Αφυγραντήρας για τη μείωση της υγρασίας

Να πώς ο αφυγραντήρας μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο σπίτι!

Αφυγραντήρας για την μείωση της υγρασίας

Ο αφυγραντήρας είναι η συσκευή που κερδίζει την προτίμηση των καταναλωτών, ανδρών και γυναικών στις μέρες μας, με το πρόβλημα της υγρασίας να ταλαιπωρεί τα περισσότερα νοικοκυριά.

Νιώστε την τέλεια καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας, μέσω του πολλαπλού συστήματος καθαρισμού της συσκευής, η οποία έχει ιονιστή, πλενόμενο προ φίλτρο σκόνη και φίλτρο ενεργού άνθρακα. Ο θερμός αέρας του αφυγραντήρα θα στεγνώσει τα ρούχα εντός του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε ειδικό αποχετευτικό σωλήνα, ώστε να συνδεθεί η συσκευή στην κεντρική αποχέτευση, για να απαλλαχθείτε από το συχνό χειροκίνητο άδειασμα του δοχείου συλλογής νερού. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα καταπολεμά το μεγαλύτερο μέρος των πτητικών οργανικών ενώσεων, όπως φορμαλδεϋδη, μεθυλοβενζόλιον, που επιβαρύνουν την υγεία μας και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

Επιλέξτε την ταχύτητα του αέρα βάσει των αναγκών σας και κάντε ευκολότερο το στέγνωμα ρούχων, με τη βοήθεια του αφυγραντήρα, αφού ο θερμός αέρας που εκπέμπει η συσκευή, συμβάλλει στο πιο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων μέσα στο χώρο σας.

Ακόμα, διαθέτει αυτοδιαγνωστικό σύστημα βλαβών και αυτόματη αναγνώριση βλάβης της συσκευής με ηλεκτρονικές ενδείξεις ειδοποίησης. Η συσκευή σταματά αυτόματα τη λειτουργία της για την προστασία του χώρου σας όταν το δοχείο νερού γεμίσει, χάρη στο σύστημα ελέγχου κατά της υπερχείλησης.

Έχει δυνατότητα αφύγρανσης (30 οC RH80%) lt / 24h 10 και χωρητικότητα δοχείου νερού δύο lt, με διπλό σύστημα αφύγρανσης και ροή αέρα m3/h 105. Έχει δύο ταχύτητες ανεμιστήρα και επίπεδο θορύβου Υψηλό/Χαμηλό dB(A) 42/38. Τέλος, έχει διαστάσεις Συσκευής ΠxΥxΒ cm 31.3x50x21.1 και καθαρό βάρος kg 9.9.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i