Διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα για να κοιμάστε και οι δύο καλά!

Πώς θα διαλέξεις ένα καλό διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα

Διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα

Στις μέρες μας, η οικονομική κρίση επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα άνδρες και γυναίκες να αναζητούν λύσεις, οι οποίες να συνδυάζουν την ποιότητα με την οικονομία. Αυτό ισχύει και στον τομέα της θέρμανσης, με την ηλεκτρική κουβέρτα διπλή να είναι η επιλογή που προκρίνουν πολλοί καταναλωτές, για να περάσουν ένα ζεστό χειμώνα.

Ο ύπνος θεωρείται από πολλούς ως το πιο σημαντικό κομμάτι για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις κάθε μέρας. Το άνετο και μαλακό ηλεκτρικό υπόστρωμα της Rohnson R-035 από υλικό coral fleece, μπορεί να σας χαρίσει ζεστασιά και έναν ευχάριστο ύπνο. Διαθέτει πέντε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας για να ρυθμίσετε την ένταση της θέρμανσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, διαθέτει δύο αποσπώμενα ψηφιακά χειριστήρια λειτουργίας με LED ενδείξεις και χρονοδιακόπτη λειτουργίας με ρύθμιση 1-10 ωρών, με δυνατότητα ρύθμισης διαφορετικής θερμοκρασίας και επιθυμητού χρόνου στην κάθε πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθήκες ζεστασιάς.

Έχει διαστάσεις 160cmΧ140cm και μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος ενός διπλού κρεβατιού για ένα ζεστό, γλυκό και ευχάριστο ύπνο. Έχει ισχύ 120W (2Χ60W) για γρήγορη θέρμανση και διπλή προστασία, τόσο από υπερφόρτωση, όσο και από υπερθέρμανση. Τέλος, διαθέτει αυτόματη διακοπή μετά από οκτώ ώρες συνεχόμενης λειτουργίας και πλένεται στο χέρι. Η συγκεκριμένη ηλεκτρική κουβέρτα μπορεί να σας ζεστάνει τον χειμώνα, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i