Νέα πλατφόρμα για την υγεία του μαστού από το «Άλμα Ζωής»

Βρες όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις δομές για την υγεία του μαστού στην Ελλάδα από το «Άλμα Ζωής».

στήθος εξέταση μαστού καρκίνος του στήθους καρκίνος του μαστού YinYang

Όπου κι αν ζεις, όποια κι αν είναι η απορία σου ή η πληροφορία που αναζητάς σε σχέση με την υγεία του μαστού σου η νέα πλατφόρμα για τις γυναίκες από το «Άλμα Ζωής» θα αποδειχτεί πολύτιμος σύμμαχος.

Έτσι οι πρακτικές δυσκολίες δεν θα μπαίνουν εμπόδιο στην πρόθεσή σου για τσεκ-απ. Όπως όλες γνωρίζουμε, δεν αρκεί να αποφασίσεις να κάνεις προληπτικό έλεγχο για την υγεία του μαστού, είναι σημαντικό, ειδικά αν δεν ζεις στην Αθήνα ή σε άλλη μεγάλη πόλη, να μπορείς να μάθεις πού θα απευθυνθείς. Ταυτόχρονα, στην περίπτωση που μια γυναίκα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, θα χρειαστεί να κάνει ανάλογα με την περίπτωση πληθώρα εξετάσεων και ιατρικών πράξεων. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της, το να βρει κάπου συγκεντρωμένες τις απαραίτητες πληροφορίες είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Με αυτό το σκεπτικό, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», αναγνωρίζοντας τη σημασία της έγκυρης πληροφόρησης και την ανάγκη αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας, δημιούργησε μία νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αναζήτηση υπηρεσιών και δομών για την υγεία του μαστού στην Ελλάδα.

Ο σκοπός της νέας πλατφόρμας

Να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μία λεπτομερής καταγραφή των υπηρεσιών και των δομών υγείας μαστού, τόσο για τη γυναίκα που νοσεί, όσο και για κάθε γυναίκα σε επίπεδο πρόληψης.

Να αξιοποιηθούν τα δεδομένα που θα προκύψουν, μέσω δημιουργίας μίας μηχανής αναζήτησης, έτσι ώστε καθένας να έχει εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία.

Να αξιοποιηθούν τα δεδομένα που θα προκύψουν για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο μαστού.

Η καταγραφή έχει ήδη προχωρήσει σε Πανελλαδικό επίπεδο περιλαμβάνοντας στοιχεία από Δημόσια Νοσοκομεία και Ιδιωτικές Κλινικές, ενώ συνεχώς εξελίσσεται. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τα καθαρά έσοδα του Greece Race for the Cure®.

Η πλατφόρμα αναζήτησης

Η πλατφόρμα αναζήτησης δομών και υπηρεσιών για τον καρκίνο του μαστού είναι διαθέσιμη για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο στο website του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η αναζήτηση μπορεί να γίνει σε απλά βήματα, βάσει περιοχής, βάσει εξέτασης ή ιατρικής πράξης που ενδιαφέρει τον κάθε χρήστη ή με βάση συγκεκριμένα Νοσοκομεία και Κλινικές.

H καταγραφή δεν είναι εξαντλητική. Για προσθήκες, διορθώσεις ή ανανέωση των παρεχόμενων πληροφοριών παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104180006 ή στο dliva@almazois.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i