Σε στεναχωρούν οι ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη; Σκέψου πως μια άλλη γυναίκα θα ευχόταν να τις είχε...

Με αφορμή τις δικές της ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη, η influencer Desiree Fortin μας υπενθυμίζει μια μεγάλη αλήθεια, που συχνά δεν συνειδητοποιούμε. 

μαμά μωρό Lacheev

«Για κάθε μία γυναίκα που στεναχωριέται για τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη της, υπάρχει μία άλλη που θα ευχόταν να τις είχε». Αυτό ήταν το μήνυμα από το Istagram post της Desiree Fortin και είναι πολύ σημαντικό αφού μας υπενθυμίζει μια πραγματικότητα που μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε.

Σε απασχολούν οι ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη σου; Ξανασκέψου το

Το να είσαι μητέρα είναι μια ευλογία, μία ευτυχία που δεν καταφέρνουν να βιώσουν όλες οι γυναίκες. Οπότε αντί να κοιτάζεις με θλίψη στο καθρέφτη το σώμα σου και τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη σου, νιώσε ευγνώμων που τις έχεις.

«Παρότι δεν είναι πάντα εύκολο να αγαπώ το "νέο" μου σώμα, με τη χαλάρωση, τα σημάδια, τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη, αντιπροσωπεύει τη δύναμη του γυναικείου σώματος και το θαύμα της κύησης τριών μωρών», λέει η ίδια.

Διάβασε επίσης: Πώς είναι ένα αληθινό σώμα μετά την εγκυμοσύνη;

Διάβασε επίσης: Εμβόλια στην εγκυμοσύνη; Ποια είναι τα δύο απαραίτητα εμβόλια και γιατί;

«Τα σημάδια που αφήνει στο σώμα μας μια εγκυμοσύνη είναι όλα τους ιστορίες ελπίδας, ιστορίες αγάπης και μερικές φορές ιστορίες απώλειας. Το σώμα μιας νέας μητέρας είναι τόσο όμορφο επειδή πάνω απ' όλα αντιπροσωπεύει τη ζωή, τα παιδιά μας και την αδιαμφισβήτητη αγάπη μας γι' αυτά».

Ποια από εμάς δεν θα συμφωνήσει 100%...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i