Κατερίνα Καινούργιου: Η γυμναστική που ακολουθεί για καλλίγραμμη σιλουέτα

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει να περιποιείται την εμφάνισή της αλλά και να διατηρεί άψογη τη φυσική της κατάσταση.

Κατερίνα Καινούργιου instagram @katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο λαμπερών γυναικών της ελληνικής showbiz. Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει να περιποιείται την εμφάνιση της, τόσο για τις on όσο και τις off camera εικόνες της, ενώ είναι θερμή υποστηρίκτρια του αθλητισμού και της ισορροπημένης διατροφής. Άλλωστε ο παραπάνω συνδυασμός την έχει βοηθήσει με την δημιουργία μιας καλλίγραμμης και υγιούς σιλουέτας, που δύσκολα περνάει απαρατήρητη.

Κατά καιρούς, η δημοσιογράφος χρησιμοποιεί την δυναμική των social media για να μοιραστεί με τους followers της μυστικά ομορφιάς και ευεξίας, προβάλλοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Στην τελευταία, εκτός από τις πολυάσχολες υποχρεώσεις της, περιλαμβάνονται και συγκεκριμένες ώρες αφιερωμένες στην εκγύμναση της. Όπως επισημαίνουν οι δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου χρησιμοποιεί τη μέθοδο pilates για να διατηρήσει άψογη την φυσική της κατάσταση. Σε πρόσφατο story, μάλιστα, αποκάλυψε πως συμμετέχει κυρίως σε συνεδρίες pilates performer (πιλάτες στο κρεβάτι), καλλιεργώντας ταυτόχρονα σώμα και πνεύμα.

Κατερινα καινουργιου

Τι είναι το pilates;

Η μέθοδος Pilates επινοήθηκε το 1920 από τον Γερμανό προπονητή Joseph Pilates, ως ένα πρόγραμμα αποθεραπείας για τα μυοσκελετικά προβλήματα και εξελίχθηκε σαν μια μέθοδο ευεργετικής άσκησης που προσφέρει έντονη αίσθηση ευεξίας. Η πνευματική και φυσική αρμονία είναι το επιτυχές αποτέλεσμα που προκύπτει από την εν λόγω μορφή άσκησης.

Διάβασε επίσης: "Σε βοηθάει το pilates να χάσεις λίπος" και άλλες βασικές απορίες σχετικά με αυτό το είδος γυμναστικής βρίσκουν απάντηση

Ποια είναι τα οφέλη;

Αυξάνει την ευλυγισία, την δύναμη και την μυική αντοχή, χωρίς να δίνει όγκο στους μυες.

Βελτιώνει τη στάση του σώματος.

Ανακουφίζει τους πόνους στη μέση και τον αυχένα, ενώ παράλληλα ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη.

Βοηθά στην απομάκρυνση του στρες, δίνοντας έμφαση στη σωστή αναπνοή.

Προλαμβάνει και αποκαθιστά τους τραυματισμούς.

Προσφέρει, όπως και κάθε μορφή άσκησης, ευεξία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i