Office bag: Τα beauty items που καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου στο γραφείο

Τα καλλυντικά που προτείνουμε να υπάρχουν στην τσάντα γραφείου ώστε να είσαι πάντοτε περιποιημένη.

bag Splash News / Ideal Image

Η γυναικεία τσάντα είναι σχεδόν πάντα παραφορτωμένη - και αυτό είναι κάτι που ισχύει για τις περισσότερες από εμάς. Όλες μας νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν κουβαλάμε μαζί μας όλα όσα θεωρούμε ότι θα μας χρειαστούν μέσα στη μέρα - και αυτό αλλάζει φυσικά κατά περίπτωση και ανάλογα το άτομο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σχετικά με το beauty κομμάτι, υπάρχουν μερικά essentials που προτείνουμε να έχεις παντού μαζί σου, ακόμα και στο γραφείο. Θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στην περίπτωση που θα θες να βγεις αμέσως μετά το γραφείο για after-office drinks με συναδέλφους.

Δες κι εδώ: 6 SOS tips για να εφαρμόσεις τέλεια τη μάσκαρα

Ποια είναι αυτά;

Lip Balm / Κραγιόν

Το lip balm είναι απαραίτητο για να ενυδατώνεις τα χείλη σου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και να τα νιώθεις απαλά και λεία. Επιπλέον, ένα κραγιόν στην αγαπημένη σου απόχρωση είναι εξίσου αναγκαίο εάν θες να βγεις μετά τη δουλειά, καθώς σε κάνει να δείχνεις περιποιημένη ακόμα κι αν δεν είσαι καθόλου βαμμένη στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Κρέμα χεριών

Μια πλούσια ενυδατική κρέμα είναι ό,τι πρέπει για να τα νιώσεις απαλά, να τα διατηρήσεις λεία και βελούδινα αλλά και να προλάβεις τυχόν σκασίματα. Είναι εξίσου χρήσιμη για την περίπτωση που έχεις ξηρά ή σκασμένα πετσάκια γύρω από τα νύχια σου, οπότε μάλλον θα θες να τα ενυδατώνεις συχνά κάθε τόσο. Τέλος, μια κρέμα χεριών θα σε βοηθήσει πολύ να διατηρήσεις την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα των χεριών σου, αφού λογικά θα τα πλένεις συχνά μέσα στη μέρα - ή θα χρησιμοποιείς αντισηπτικό.

Δες επίσης: Πώς να καθαρίζεις σωστά το πρόσωπό σου, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Face mist

Ένα face mist είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό δροσιστικό σπρέι. Πολλά από αυτά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία και διατηρούν το δέρμα ενυδατωμένο και φρέσκο. Είναι ιδανικά λοιπόν αν θες να ενυδατώσεις εύκολα το πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να φρεσκαριστείς - ακόμα και να "ξυπνήσεις" ή να αναζωογονηθείς.

Αντηλιακό

Το αντηλιακό είναι ίσως ένα από τα προϊόντα που δεν είναι απλά χρήσιμο, αλλά και απολύτως απαραίτητο να έχεις μαζί σου πάντα, στην τσάντα, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο. Εννοείται ότι πρέπει να το φοράς κάθε πρωί πριν βγεις από το σπίτι, αλλά πρέπει επίσης να το ανανεώνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδίως αν έχεις εξωτερικά ραντεβού ή κάθεσαι κοντά σε παράθυρο, όπου σε βλέπει ο ήλιος (ο οποίος διαπερνά και τα τζάμια). Αν σου φαίνεται δυσχερής η ανανέωση του αντηλιακού, μπορείς να εφοδιαστείς με ένα αντηλιακό σπρέι ή πούδρα, που θα κάνει την εφαρμογή της αντηλιακής προστασίας παιχνιδάκι - και είναι ό,τι πρέπει για τέτοιες περιπτώσεις.

Πούδρα - μάσκαρα - ρουζ και άρωμα (σε travel size)

Σε ένα μικρό νεσεσέρ μπορείς να έχεις μαζί σου μια πούδρα, μια μάσκαρα και ένα μικρό ρουζ, ώστε να φρεσκάρεις το μακιγιάζ ή να κάνεις ένα απλό και γρήγορο makeup σε περίπτωση που θες να βγεις μετά το γραφείο. To αγαπημένο σου άρωμα σε μικρό μπουκαλάκι θα σε κάνει να μοσχοβολάς όλη μέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i