Το "Hush cut" είναι το ευέλικτο κούρεμα που μπορείς να κάνεις ό,τι μήκος και τύπο μαλλιών κι αν έχεις

Το δημοφιλές & viral trend που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πάντοτε καλοχτενισμένα, χωρίς κόπο.

hair Splash News / Ideal Image

Το "hush cut" είναι το δημοφιλές κούρεμα που έχει κάνει θραύση τελευταία στα social media, και όχι μόνο. Πρόκειται περισσότερο σε μια τεχνική κοψίματος των μαλλιών παρά σε ένα κούρεμα per se - μια ευέλικτη επιλογή που προτείνεται σε όσες γυναίκες αναζητούν low-maintenance κουρέματα χωρίς να πρέπει να θυσιάσουν μήκος από τα μαλλιά τους.

Συγκεκριμένα, η τεχνική αυτή "γεννήθηκε" για πρώτη φορά στην Κορέα και θέλει τα μαλλιά να έχουν αρκετό φιλάρισμα αλλά με ήπιο τελείωμα, έντονη κίνηση και υφή καθώς και μακριές φιλαριστές φράντζες ή αφέλειες. Δεν μιλάμε για έντονα layers αλλά για "κοφτά" φιλαρίσματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο αλλά και όλα τα μαλλιά, μπροστά και πίσω. Επομένως, αυτή η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους και υφές μαλλιών (ίσια, σπαστά, σγουρά, με χοντρή ή πιο λεπτή τρίχα), καθώς και σε όλα τα μήκη, και να δείξει το ίδιο τέλεια, εφόσον φυσικά τηρηθούν κάποιες διαφοροποιήσεις.

To σούπερ σημαντικό step που δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ πριν το λούσιμο

Στα λεπτά μαλλιά για παράδειγμα το φιλάρισμα δεν χρειάζεται να είναι πολύ, μιας και η λεπτή τρίχα βοηθάει το κοντό μήκος να αναδειχθεί ούτως ή άλλως. Αν αντίθετα μιλάμε για χοντρή τρίχα και πολλά μαλλιά, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί αρκετός όγκος και να φιλαριστούν έντονα τα μαλλιά, για να δείξει το κούρεμα. Αν έχεις ίσια μαλλιά και θες να υιοθετήσεις το κούρεμα, φρόντισε να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να ξεκινήσει από ψηλά τα layers ώστε να φανεί η διαφορά, ενώ αν έχεις σγουρά μαλλιά πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο: πρέπει να κοπούν κοντύτερα layers (σε νωπά μαλλιά) έτσι ώστε όταν στεγνώσουν και ανέβουν οι μπούκλες, να κάτσουν σωστά. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το trendy αυτό κούρεμα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ενώ κάνει τα μαλλιά να δείχνουν καλοχτενισμένα με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Δεν θα χρειάζεται δηλαδή να τα φτιάχνεις κάθε πρωί που ξυπνάς, καθώς θα έχεις πάντοτε ένα κομψό, Je ne sais quoi και ανεπιτήδευτο στιλ. 

Τα καλλυντικά που αξίζει να αποκτήσεις στη φετινή Black Friday

Δες παρακάτω πώς δείχνει:

@btc.hairstudio1 Một phiên bản Wolf Cut nhưng nhẹ nhàng và nữ tính hơn, không chia cắt tầng quá rõ ràng giữa các lớp với nhau tạo sự mềm mại cho tổng thể. Team mê layer cắt kiểu này sắm thêm cây lược điện là bao xài nha 🖤 #btchairstudio #cắttóc #cắttocđep #layeredhaircut #disconnectedcut #hushcut #wolfcut #chamsoctoc #cắtlayer #cắt_tóc_nữ ♬ nhạc nền - Behind The Chair Hair Studio

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i