Νιώθεις ταλαιπωρημένα τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές; Η μάσκα μαλλιών για αναδόμηση που χρειάζεσαι asap

Θα τη βρεις δώρο με το τεύχος Ιανουαρίου του Shape!

hair iStock

Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ταλαιπωρημένα, ξηρά και κάπως άχαρα τα μαλλιά σου γυρνώντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Αυτό συμβαίνει γιατί η τρίχα έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία από τη συνεχόμενη χρήση προϊόντων και εργαλείων styling, καθώς και από τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας στη χώρα μας, που πολλές φορές ήταν αρκετά απότομες. Η έντονη υγρασία που επικρατεί απλά επιδεινώνει το φαινόμενο, ενώ αν χαλάρωσες υπερβολικά στις διακοπές, στοιχηματίζουμε ότι η περιποίηση των μαλλιών σου δεν ήταν προτεραιότητά σου.

Το "Hush cut" είναι το ευέλικτο κούρεμα που μπορείς να κάνεις ό,τι μήκος και τύπο μαλλιών κι αν έχεις 

Τώρα ωστόσο ήρθε η ώρα να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στη σωστή φροντίδα των μαλλιών σου, ενσωματώνοντας θεραπείες και μάσκες μετά το λούσιμο. Μια μάσκα μαλλιών ειδικά είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις θρέψη και ενυδάτωση στην τρίχα, με θεαματικά αποτελέσματα για τα μαλλιά σου, από την ευκολία του μπάνιου σου. Εφαρμόζονται πανεύκολα μετά το λούσιμο για λίγα λεπτά, και ξεβγάζονται εύκολα αφήνοντας τα μαλλιά πιο λεία από ποτέ. Μάλιστα, πολλές μάσκες μπορoύν να μείνουν στα μαλλιά για περισσότερη ώρα ή ακόμα και όλο το βράδυ. 

Τι είναι το "Skin Flooding" και γιατί θα σε "σώσει" τους χειμωνιάτικους μήνες

Εμείς δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε τη μάσκα μαλλιών για όγκο με μαστίχα & argan oil της Mastic Spa. Μια μάσκα αναζωογόνησης και εντατικής περιποίησης για όλους τους τύπους μαλλιών. Η αγνή σύνθεση της από μαστιχέλαιο και argan oil θρέφει σε βάθος και αναζωογονεί τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, δίνοντας του ξεχωριστό όγκο. Τα εκχυλίσματα jojoba, οι πρωτεΐνες από φύτρες σιταριού και η βιταμίνη Ε χαρίζουν ζωντάνια, λάμψη και αξεπέραστη απαλότητα.

MASTIC SPA

Το καλύτερο; Θα τη βρεις δώρο στο τεύχος Ιανουαρίου του Shape σε κανονικό μέγεθος και σε τέλεια τιμή. Μην το χάσεις!

SHAPE ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 24

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i