To pro tip στο μακιγιάζ που θα κάνει τη μύτη σου να δείχνει μικρότερη

Ναι, μπορείς να κάνεις τη μύτη σου να φαίνεται πιο λεπτοκαμωμένη με ένα συγκεκριμένο hack μακιγιάζ.

skin istock

Ευτυχώς, το μακιγιάζ έχει εξελιχθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, που πλέον δεν χρειάζεται να καταφεύγει κανείς απευθείας στον πλαστικό χειρουργό με στόχο να διορθώσει το παραμικρό στο πρόσωπό του. Πάρε για παράδειγμα τα lip plumpers, αλλά και τις διάφορες τεχνικές στο μακιγιάζ χειλιών, που μπορούν, έστω για μικρό χρονικό διάστημα, να αντικαταστήσουν τα fillers υαλουρονικού οξέος και να κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν σούπερ ζουμερά σε ανύποπτο χρόνο -  και ανέξοδα.

Το ίδιο μπορεί να πει κανείς και για την περιοχή της μύτης, ένα σχετικά δύσκολο σημείο σε ένα πρόσωπο που παιδεύει πολλούς ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου. Οι περισσότεροι ονειρεύονται μια όμορφη μύτη, σε ένα σχήμα και μέγεθος που θα κολακεύει το πρόσωπο και θα έρχεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους - πολλοί ωστόσο αντιμετωπίζουν θέματα με αυτήν. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μη βιαστείς να καταφύγεις στο νυστέρι ως την πρώτη λύση που θα σου έρθει στο μυαλό. Ευτυχώς, μπορείς να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτοκαμωμένη και μικρότερη, με ένα μόνο hack μακιγιάζ.

Eye lift trick: Πέτυχε θεαματικό εφέ ανόρθωσης ματιών με μόλις μια σκιά

Το hack μακιγιάζ για μικρότερη μύτη

Αρχικά, θα χρειαστείς μια bronzing πούδρα, ένα λεπτό πινέλο σκιάς και ένα μεγαλύτερο πινέλο (αυτό που χρησιμοποιείς για να εφαρμόσεις την πούδρα σου).Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις στρατηγικά και με συγκεκριμένο τρόπο την πούδρα - που καλό είναι να περιέχει και λίγη λάμψη. 

Τοποθέτησε το λεπτό πινέλο κατά μήκος της μύτης σου, και αφού περάσεις το πιο fluffy πάνω από την πούδρα σου, άπλωσέ το στη μύτη σου ακριβώς στο σημείο που είναι τοποθετημένο το πινέλο σκιάς.

Έτσι, κάνεις ένα εύκολο contouring στη μύτη σου που στόχο έχει όχι μόνο να δημιουργήσει το εφέ μιας πιο λεπτής και μικρής μύτης αλλά και να χαρίσει λάμψη παντού, μιας και τα βλέμματα θα επικεντρωθούν στο πιο κεντρικό σημείο του προσώπου.

Preventative Botox: Είναι αναγκαίο (και ασφαλές) το botox για προληπτικούς λόγους; Οι ειδικοί απαντούν

Δες περισσότερα στο βίντεο:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i