Τι σημαίνει ο τρόπος που σε φιλάει;

Σε δαγκώνει, ακουμπάει απαλά τα χείλη του; Όπως και αν σε φιλάει δες τι σημαίνει!

kiss istock

Είτε βιώνεις το πρώτο σου φιλί με κάποιον νέο είτε με κάποιον που γνωρίζεις για λίγο, τα πρώτα φιλιά μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο άβολα. Ποια είναι τα σημάδια ότι το φιλί σήμαινε κάτι για αυτόν; 

Το να είσαι αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση δεν είναι εύκολο, και οι άντρες έχουν το καθήκον να αποφασίσουν πότε θα είναι αυθόρμητοι και πότε θα ζητήσουν άδεια για ένα φιλί.

Διάβασε αυτό: Γιατί φιλιόμαστε; Τι απαντά η επιστήμη;

Πώς καταλαβαίνεις αν ένας άντρας σε αγαπάει από το φιλί του;

Όταν ένας άντρας θέλει να σε φιλάει συνέχεια, σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου; Ίσως ναι ίσως όχι. Οι περιστάσεις έχουν μεγάλη σημασία σε αυτή την περίπτωση.

  • Μπορεί να νιώσεις τη στοργή του όταν σε φιλάει
  • Σου κρατάει το χέρι ενώ κινεί απαλά τα χείλη του πάνω στα δικά σου.
  • Σε φιλάει στο μέτωπο τρυφερά. Τρίβει τη μύτη του στη δική σου πριν δώσει ένα απαλό φιλί.

Όλα αυτά είναι απλά σημάδια ότι το φιλί σήμαινε κάτι για εκείνον. Μπορεί ακόμη και να σε έχει ερωτευτεί. Αυτά τα φιλιά σηματοδοτούν ότι θέλει κάτι περισσότερο από ένα συναρπαστικό, σεξουαλικό smooch. Θέλει αληθινή συναισθηματική οικειότητα μαζί σου

Τι σημαίνει ο τρόπος που σε φιλάει

Ο τρόπος που σε φιλάει είναι ένα ακόμη παραθυράκι στην προσωπικότητά του. Αναγνώρισε το δικό του στυλ από τα παρακάτω και δες τι σημαίνει για την προσωπικότητά του. Αν:

Φιλάει ιπποτικά το χέρι σου

Όταν φιλάει την παλάμη του χεριού σου, είναι σημάδι εκτίμησης και στοργής. Σε όλες τις παλιές ταινίες, ο κύριος πάντα φιλάει το χέρι της κυρίας και καταλήγουν μαζί τις περισσότερες φορές. Ελπίζει να νιώθεις το ίδιο για να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Στέλνει φιλί στον αέρα

Είναι συχνά διασκεδαστικό και ακίνδυνο, όπως κάτι που θα έκαναν τα παιδιά, και όμως μπορεί να ερμηνευθεί ως ένδειξη ενδιαφέροντος. Είναι σαν να ελπίζει ότι μπορεί να δείξει τη στοργή του χωρίς να το αντιληφθούν οι άλλοι.

Νιώθεις το ίδιο για εκείνον; Δοκίμασε το εξής: Την επόμενη φορά που θα το κάνει, ανταπέδωσε ένα φιλί. Απλώς μπορεί να του δώσει την αυτοπεποίθηση να σου πει πώς νιώθει πραγματικά αργότερα.

Φιλάει τη μύτη σου

Σε περίπτωση που είναι Εσκιμώος και σημαίνει σεξ, αυτό είναι ένα παιχνιδιάρικο φιλί που θυμίζει ευτυχισμένες παιδικές στιγμές. Όταν φιλάει τη μύτη σου, μπορεί να είναι μια δικαιολογία για να σε φιλήσει χωρίς να είναι πολύ σίγουρος για τα συναισθήματά του.

Καθώς σε φιλάει χαϊδεύει όλο σου το σώμα

Αν τα χέρια του είναι σε όλο το σώμα σου κατά τη διάρκεια του φιλιού είναι άσημάδι ότι θέλει κάτι σεξουαλικό.

Σε φιλάει στο μάγουλο

Αυτό σημαίνει ότι είτε είναι ντροπαλός είτε ότι απλώς θέλει να γίνει φίλος σου.

Σε δαγκώνει

Έχεις απέναντί σου έναν παθιασμένο άντρα. Από τους λοβούς των αυτιών σου, μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σου, τίποτα δεν είναι εκτός "παιχνιδιού" για αυτόν κι εσύ μπορείς να απολαύσεις την προσοχή που σου δείχνει.

Φιλάει αλά γαλλικά (με τη γλώσσα)

Αυτές οι δυναμικές προσωπικότητες διεκδικούν αυτό που θέλουν σε κάθε τομέα της ζωής τους, από την επαγγελματική μέχρι την προσωπική τους ζωή. Αν ψάχνεις έναν ανυπόμονο και δραστήριο άνθρωπο, τον βρήκες!

Είναι παιχνιδιάρης

 Είναι αυτός που θα σε κάνει πάντα να γελάς. Αυτός ο τύπος άντρα έχει αίσθηση του χιούμορ και λατρεύει να "πειράζει" συνεχώς τη γυναίκα που έχει δίπλα του, είτε βρίσκεστε στο... κρεβάτι, είτε οπουδήποτε αλλού. 

Ακουμπάει απαλά τα χείλη του στα δικά σου

Σε εξιτάρουν οι προκλήσεις; Μόλις βρήκες άλλη μία! Αν παρατηρείς μια διστακτικότητα στο φιλί του, πρέπει να ξέρεις ότι είναι από τους άντρες που κρατούν μια σχετική απόσταση στις σχέσεις και προτιμούν να παίρνει η σύντροφός τους τον έλεγχο. 

Φιλάει τον ώμο σου

Αυτό το είδος φιλιού συνήθως γίνεται μόνο όταν είστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, όπως όταν αγκαλιάζεστε. Όταν σε φιλάει στον ώμο αντί για στο μάγουλο ή τα χείλη σου, σημαίνει ότι προσπαθεί να γίνει αισθησιακός μαζί σου. 

Υπερβάλλει

Σε κοιτάει επίμονα και γεμάτος νόημα στα μάτια, σε φιλάει στη μέση του δρόμου κι εσύ νιώθεις σαν να πρωταγωνιστείς σε κινηματογραφική ταινία; Τότε έχεις να κάνεις με έναν άντρα που του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής και θα θέλει να σου κλέψει λίγο από το φως το προβολέα.

Σε φιλά για σε κάνει να σταματήσεις να μιλάς

Αυτό είναι το φιλί ταν θέλει να σταματήσεις να μιλάς—συνήθως όταν είσαι θυμωμένη ή γκρινιάζεις. Αν σε έβλεπε μόνο ως φίλη, μπορεί να σε αγκάλιαζε και να σου έλεγε ότι όλα θα πάνε καλά. Στην περίπτωση αυτή, σε φίλησε.

Δεν έχει σημασία πού σε φίλησε – αν ήταν για να σταματήσεις να μιλάς, είναι σημάδι ότι σε συμπαθεί. Είναι σχεδόν ενστικτώδες: είσαι στεναχωρεμένη ή συγχυσμένη και θέλει να γίνει ο ήρωάς σου.

Φιλάει τη γωνία του στόματός σου

Αυτό είναι ίσως το πιο προφανές από όλα τα φιλιά. Σε φιλάει στο μάγουλο, αλλά τα χείλη του είναι πολύ κοντά στα δικά σου. Σε φιλάει στη γωνία του στόματός σου — ένα χιλιοστό παραπάνω και τα χείλη σας θα είχαν ακουμπήσει. Δεν μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρο - είναι σαν να ζητάει άδεια για να σε φιλήσει.

Δες και αυτό: Φίλα το σύντροφό σου περισσότερο! 3 οφέλη που έχει το φιλί και δε φανταζόσουν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i