Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό σε λαχταριστή προσφορά

Για όλο τον Μάιο, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το αγαπημένο γιαούρτι σε συσκευασία 2+1 δώρο

γιαούρτι iStock

Σε μεγάλη προωθητική ενέργεια προχώρησε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προσφέροντας το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό– πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά- σε πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο.

Ειδικότερα, για όλη τη διάρκεια του Μαΐου, οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκεφθούν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της χώρας και να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το αγαπημένο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό ακόμα πιο οικονομικά, στο προνομιακό πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο.

ΔΩΔΩΝΗ

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό εντάχθηκε στην οικογένεια της εταιρείας πριν από 2 χρόνια και αποτελεί ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ΔΩΔΩΝΗ από επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μετρώντας 58 χρόνια παραγωγής αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων με ξεχωριστή γεύση, τη Γεύση του Καλού, η ΔΩΔΩΝΗ επενδύει σταθερά στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της με νέα, αυθεντικά προϊόντα, εξαίρετης ποιότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Διαθέτοντας 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων και περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ διατηρεί τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα με περισσότερους από 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς, φέρνοντας όλη την παράδοση της Ηπείρου στο τραπέζι χιλιάδων καταναλωτών που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να  επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.dodoni.eu.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i