Υγιεινό γεύμα κάθε ώρα; Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο!

Είτε είσαι vegan ή vegetarian είτε απλά γνωρίζεις πόσο καλό σου κάνει ένα υγιεινό γεύμα, οι έτοιμες σαλάτες και τα super bowls με super foods και τραγανά λαχανικά είναι η λύση για το φαγητό σου στο σπίτι ή στη δουλειά.

Φρεσκούλης

Η υγιεινή διατροφή δεν πρέπει να είναι περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τραγανά και φρέσκα λαχανικά, όσπρια και απλά υλικά που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε κουζίνα και... δημιουργική διάθεση και φαντασία. Βέβαια, όλα γίνονται καλύτερα – και πιο εύκολα – όταν τα βρίσκουμε έτοιμα για κατανάλωση και απόλαυση στα ψυγεία του σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας με την υπογραφή και εγγύηση του Φρεσκούλη.

Δύο ιδέες για vegan σαλάτα - γεύμα για κάθε ώρα της ημέρας

Caesars

Θέλεις ενέργεια, αλλά έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Δοκίμασε τη Σαλάτα κινόα με ξηρούς καρπούς και cranberries Φρεσκούλης. Δροσερή, αρωματική, τραγανή και φουλ στην ενέργεια και στα θρεπτικά συστατικά! Η σαλάτα αυτή θα ενισχύσει τον οργανισμό σου με απαραίτητα μέταλλα, βιταμίνες και φυτικές ίνες, ενώ είναι χαμηλή σε κορεσμένα λιπαρά και νάτριο (αλάτι).

Caesars

Λαχταράς μια Ceasar’s, αλλά δε θέλεις ζωική πρωτεΐνη; Κανένα πρόβλημα! Δοκίμασε τη Ceasar’s Φρεσκούλης με πρωτεΐνη σόγιας, τραγανά λαχανικά, φυτικό τυρί και αρωματικό Caesar’s vegan dressing. Ενισχύει την πρόσληψη πρωτεΐνης μέσα στη μέρα σου, ενώ είναι φτωχή σε σάκχαρα.

+ Shake and ready to eat 

freskoulis

Τόσο απλό όσο να κουνήσεις το χέρι σου. Για άμεση ενέργεια και γεύση, σου προτείνουμε το Super Bowl Φρεσκούλης με πλιγούρι, cranberries και αμύγδαλο. Είναι vegan και ενισχύει τον οργανισμό μας με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i