Το γλυκό σνακ που αναζητά στην εγκυμοσύνη της η Rihanna

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η εγκυμοσύνη της προκαλεί λιγούρες και μάλιστα για ένα πολύ συγκεκριμένο σνακ.

Rihanna @Instagram

Οι ορμονικές αλλαγές στην εγκυμοσύνη δεν κάνουν διακρίσεις είτε πρόκειται για μια "κοινή θνητή" μέλλουσα μανούλα, είτε για την εγκυμονούσα Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό μόδας μίλησε για το ταξίδι της μητρότητας καθώς και για τα "συμπτώματα" εγκυμοσύνης που βιώνει του τελευταίους μήνες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται η ξαφνική και ακαταμάχητη επιθυμία για μια πολύ συγκεκριμένη γεύση. Οι γνωστές σε όλους μας "λιγούρες" είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία μιας εγκυμοσύνης, με τους ειδικούς να επισημαίνουν πως το ποσοστό των γυναικών που αισθάνονται λαχτάρα για γλυκές, αλμυρές ή ξινές γεύσεις ξεπερνά το 84%.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Την διατροφή της σούπερ σταρ, όπως αποκάλυψε η ίδια, επιμελείται με προσοχή ο προσωπικός της σεφ, ο οποίος ετοιμάζει γεύματα και πιάτα εμπνευσμένα κυρίως από την εξωτική κουζίνα της Καραϊβικής. Αυτά περιέχουν συνήθως πολλά μπαχαρικά και καρυκεύματα καθώς η 34χρονη τραγουδίστρια λατρεύει τις πικάντικες και αρωματικές γεύσεις. Όσο για τις έντονες και μεταμεσονύκτιες πολλές φορές λιγούρες που την πιάνουν ξαφνικά, η Rihanna φαίνεται πως μένει πιστή στις νησιώτικες ρίζες της επιλέγοντας να τρώει μανταρίνια.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα αναζητά όλο και συχνότερα φρέσκα και ζουμερά μανταρίνια πασπαλισμένα με χοντρό αλάτι. "Πρέπει να είναι πασπαλισμένα με αλάτι και μόνο με αλάτι, γιατί στα Μπαρμπάντος μουλιάζουμε τα φρούτα μας στον ωκεανό και μετά τα τρώμε. Η γεύση τους είναι απλά υπέροχη" δήλωσε χαρακτηριστικά. Τα μανταρίνια διαθέτουν μόλις 40 θερμίδες το κάθε ένα και οκτώ γραμμάρια ζάχαρης, κάτι που αυτομάτως τα τοποθετεί στην λίστα με τα πιο υγιεινά γλυκά σνακ, που χαρίζουν στον οργανισμό μια σειρά θρεπτικών συστατικών.

Παρόλο που δεν είναι φαν της σοκολάτας και υπό κανονικές συνθήκες αποφεύγει τα επιδόρπια, η εγκυμοσύνη την έπεισε να αναθεωρήσει τακτική, αναζητώντας την πιο γλυκιά απόλαυση της ζωής. Όπως εξήγησε, η καρδιά αλλά και το στομάχι της "φτερουγίζει" όταν βρεθεί μπροστά σε ένα ντόνατς με επικάλυψη σοκολάτας, κάτι που προηγουμένως ποτέ δεν επιθυμούσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i