Εκλεκτά γλυκίσματα για όλους: Τα vegan μπισκότα που αξίζουν μια θέση στη διατροφή σου

Εξαλείφοντας τις ενοχές, τρώγοντας γλυκά.

Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζη

Και ποιος μπορεί να αντισταθεί στη θέα μιας γεμάτης πιατέλας με λαχταριστά μπισκότα; Με την πρώτη ματιά ίσως κανείς. Με μια δεύτερη όμως ίσως οι περισσότεροι καθώς σκέψεις για περιττές θερμίδες, λιπαρά αλλά και επιβαρυντικά για την υγεία συστατικά κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα τόσο δα μικρό γλύκισμα, μια λαχταριστή μπουκίτσα μπορεί τελικά και να μην είναι τόσο "αθώα" όσο προδίδει το μέγεθος της, αφού ως γνωστόν τα μπισκότα, όπως και τα περισσότερα γλυκά αυτού του είδους, λόγω των συστατικών τους, τις περισσότερες φορές είναι σχεδόν απαγορευτικά για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζης

Υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα από αυτή άραγε; Να επιθυμείς τόσο ένα μπισκοτάκι, αλλά να σε κατακλύζουν οι ενοχές και μόνο στη σκέψη, πως είτε θα γεμίσεις με περιττές θερμίδες τη σιλουέτα σου, είτε πάλι θα προκαλέσεις ανισορροπία στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Τους λογισμούς αυτούς λίγο – πολύ τους έχουμε όλοι και ειδικά όσοι αλλάζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες επιθυμούν να χτίσουν αλλά και να διατηρήσουν ένα υγιές σώμα στο πέρασμα του χρόνου. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως οι εν λόγω σκέψεις γεννιούνται κάποιες φορές την κατάλληλη στιγμή, στα κατάλληλα μυαλά, δημιουργώντας μικρά "θαύματα" - θα λέγαμε όλοι εμείς που λατρεύουμε τα γλυκά, αλλά προσπαθούμε ταυτόχρονα να τα αποφεύγουμε.

Εκλεκτά μπισκότα (και γλυκίσματα) για όλους

Το αποτέλεσμα της γλυκιάς αυτής εξίσωσης έρχεται να συμπληρωθεί με τα μπισκότα Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζη της οικογενειακής επιχείρησης Mario’ s Healthy Sweet Creations, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουν γλυκά, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Πρόκειται για εκλεκτά παρασκευάσματα πίτουρου βρώμης και φρουκτόζης, όπως ακριβώς προδίδει και το όνομά τους, χωρίς κορεσμένα λιπαρά, ζάχαρη, αυγά, βούτυρο και άλλα ζωικά λίπη, καθιστώντας την γλυκιά αυτή λιχουδιά σε ένα υγιεινό σνακ που χωράει σε κάθε ισορροπημένη vegan ή flexitarian διατροφή.

sdf

Ta Mario’ s Healthy Sweet Creations, μάλιστα, βραβεύτηκαν το 2022, αποσπώντας το Bronze βραβείο στα Vegan Awards και την κατηγορία Snack without certification. 

Αποφεύγοντας τις παραπάνω περιττές προσθήκες, τα γλυκίσματα αυτά καθίστανται ιδανικά για δίαιτες και διατροφές με σκοπό την διαχείριση αλλά και την πρόληψη εμφάνισης της χρόνιας ασθένειας του σακχαρώδη διαβήτη, καθώς στερούνται λευκής ή καστανής ζάχαρης, τεχνιτών γλυκαντικών, επεξεργασμένους υδατάνθρακες και λίπη. Με λίγη προσοχή στις ποσότητες, μπορείς να απολαύσεις άφοβα οποιοδήποτε γλυκό πειρασμό της σειράς, γνωρίζοντας ακριβώς τα συστατικά που περιέχει, τα οποία αναγράφονται μαζί με την θρεπτική αξία του προϊόντος στην ετικέτα του.  

Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζης

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, τα γλυκίσματα Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζη παρασκευάζονται με πρώτης ποιότητας φυτικά υλικά όπως αλεύρι σίτου και σόγιας, βρώμη και φρουκτόζη, ενώ η υπέροχη γέμιση που περιέχουν, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία απόλαυσης, προέρχεται από χειροποίητες μαρμελάδες μήλου, δαμάσκηνου, αποξηραμένων cranberries καθώς και από χειροποίητη vegan σοκολάτα υγείας, καθιστώντας τα γλυκά αυτά προϊόντα ένα 100% φυτικό και νηστίσιμο σνακ χαμηλών θερμίδων, αλλά με άφθονες φυτικές ίνες.

Οι τελευταίες ως γνωστόν αποτελούν μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής που αποσκοπεί στην απώλεια βάρους, με τα γλυκά παρασκευάσματα Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζη να ενισχύουν απολαυστικά την παραπάνω διαδικασία. Επιλέγοντας, έτσι, μικρά τσιμπήματα με πλούσια θρεπτική αξία αλλά και υπέροχη γεύση, είναι σχεδόν αδύνατο να μην λάβουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα που επιδιώκουμε μέσω των διατροφικών μας επιλογών, αφού κρατούν το ενδιαφέρον μας ζωντανό για περισσότερες υγιεινές προτάσεις.  

Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζης

Η απόλαυση τελικά δεν έχει όρια και περιορισμούς αρκεί να επιλέγονται έξυπνα τα γεύματα που προσθέτουμε στην καθημερινή διατροφή μας, με βάση τόσο την υγεία του οργανισμού μας, όσο και την επιθυμία μας για μια πιο ποιοτική σχέση με το φαγητό. Και όπως αποδεικνύουν τα φυτικά παρασκευάσματα της Mario’ s Healthy Sweet Creations, Πίτουρο Βρώμης και Φρουκτόζη - τα οποία μπορείς να εξερευνήσεις με ένα απλό κλικ εδώ - οι φυτικές επιλογές δεν ήταν ποτέ πιο ενδιαφέρουσες, αναμένοντας να τις ανακαλύψεις σε διάφορα σημεία πώλησης, φούρνους, ζαχαροπλαστεία και καταστήματα delicatessen σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Mario's Healthy Sweet Creations, επισκέψου το totsifoods.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i