6 πρωτεϊνικές συνταγές για βρώμη από το βράδυ - ιδανικές για απώλεια βάρους

Ένα νόστιμο πρωινό που είναι ταυτόχρονα χορταστικό και θρεπτικό.

βρώμη από το βράδυ iStock

Στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της διατροφής, η αναζήτηση για το τέλειο πρωινό που είναι ταυτόχρονα θρεπτικό και βολικό δε σταματά ποτέ. Το παρακάτω βίντεο στο YouTube υπόσχεται να φέρει επανάσταση στην πρωινή σου ρουτίνα και να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για τη φυσική κατάσταση. Αυτό το βίντεο του καναλιού All Nutritious παρουσιάζει 6 απολαυστικές και γεμάτες πρωτεΐνες συνταγές βρώμης από το βράδυ που όχι μόνο καλύπτουν τους γευστικούς σου κάλυκες αλλά βοηθούν και στην απώλεια βάρους.

Βρώμη από το βράδυ: Μια επανάσταση στο πρωινό 

Αυτή η τάση έχει κατακλύσει την κοινότητα της υγείας και της φυσικής κατάστασης για την απλότητα, την ευελιξία και τα οφέλη για την υγεία. Η βρώμη από το βράδυ απαιτεί ελάχιστο κόπο και χρόνο, καθιστώντας την ιδανική για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα. Η ιδέα είναι απλή: ανακάτεψε τη βρώμη με το υγρό της επιλογής σου (γάλα, γιαούρτι ή εναλλακτικές λύσεις με βάση τα φυτά), πρόσθεσε τις αγαπημένες σου επικαλύψεις και αρωματικές ύλες και άφησε το μείγμα να στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Μέχρι το πρωί, έχεις ένα νόστιμο, έτοιμο προς κατανάλωση πρωινό που είναι ταυτόχρονα χορταστικό και θρεπτικό.

Η δύναμη της πρωτεΐνης

Η πρωτεΐνη είναι ένα θεμελιώδες συστατικό οποιουδήποτε πλάνου απώλειας βάρους, καθώς βοηθά στην οικοδόμηση και την επιδιόρθωση των ιστών, την τόνωση του μεταβολισμού και τον περιορισμό της όρεξης. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτής της πρωτεϊνικής βρώμης κατά τη διάρκεια της νύχτας έγκειται στην ικανότητά του να παρέχει σημαντική πρόσληψη πρωτεΐνης για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Η ποικιλία των συνταγών που παρουσιάζονται στο βίντεο καλύπτει διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι κάθε συνταγή είναι πλούσια σε πρωτεΐνη.

Overnight Oats: Σούπερ πρωτεϊνική βρώμη με γεύση τιραμισού

Δροσιστικό και γλυκό πρωινό: Οvernight oats με γεύση cheesecake λεμόνι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i