6 πολύ ελαφριά γεύματα 300 θερμίδων που θα βοηθήσουν στην απώλεια βάρους

Αυτές οι συνταγές είναι γεμάτες με γεύση και θρεπτικά συστατικά για να σε κρατούν χορτάτη και με ενέργεια.

ελαφριά γεύματα

Η διατήρηση μιας διατροφής χαμηλών θερμίδων δε σημαίνει συμβιβασμό στη γεύση και την ικανοποίηση. Στο παρακάτω βίντεο, θα βρεις έξι νόστιμα και ελαφριά γεύματα 300 θερμίδων που όχι μόνο θα δελεάσουν τους γευστικούς σου κάλυκες αλλά και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου για απώλεια βάρους. Από σολομό μέχρι δροσιστικές σαλάτες, αυτές οι συνταγές είναι γεμάτες με γεύση και θρεπτικά συστατικά για να σε κρατούν χορτάτη και με ενέργεια. 

Avocado Wrap με αγγούρι (περίπου 250 θερμίδες):

Το αβοκάντο είναι γνωστό για τα υγιή λίπη και την κρεμώδη του μορφή, καθιστώντας το τέλειο υποκατάστατο για καρυκεύματα με πολλές θερμίδες. Σε συνδυασμό με φρέσκα αγγούρια, αυτό το Wrap δεν είναι μόνο χαμηλό σε θερμίδες, αλλά και πλούσιο σε φυτικές ίνες, κρατώντας σε χορτάτη.

Σολομός με κρούστα από βότανα με σκόρδο και ντομάτες (περίπου 280 θερμίδες):

Ο σολομός είναι μια φανταστική πηγή άπαχης πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι εξαιρετικά για την καρδιά και το μεταβολισμό. Η γευστική κρούστα βοτάνων και η επικάλυψη σκόρδου-ντομάτας προσθέτουν μια έκρηξη γεύσης σε αυτό το πιάτο χωρίς να προσθέσουν θερμίδες.

Μεξικάνικη σαλάτα (περίπου 290 θερμίδες):

Αυτή η πολύχρωμη σαλάτα συνδυάζει διάφορα φασόλια, λαχανικά και ένα νόστιμο dressing που σίγουρα θα ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σου. Τα φασόλια είναι γεμάτα με φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, κρατώντας την πείνα μακριά και την πρόσληψη θερμίδων υπό έλεγχο.

Ζυμαρικά με κοτόπουλο και κολοκυθάκια (περίπου 290 θερμίδες):

Αντικαθιστώντας τα παραδοσιακά ζυμαρικά με νουντλς κολοκυθιού, μειώνεις σημαντικά τον αριθμό των θερμίδων ενώ απολαμβάνεις ένα πλούσιο γεύμα. Το άπαχο στήθος κοτόπουλου παρέχει άφθονη πρωτεΐνη για να σε κρατήσει χορτάτη.

Wraps μαρουλιού με κοτόπουλο Teriyaki (περίπου 260 θερμίδες):

Είναι μια γευστική και χαμηλή σε θερμίδες εναλλακτική λύση στα κλασικά wraps. Ο συνδυασμός από τρυφερό κοτόπουλο και μια αλμυρή σάλτσα teriyaki, τυλιγμένa σε τραγανά φύλλα μαρουλιού δημιουργεί μια λαχταριστή εμπειρία χωρίς ενοχές.

Σαλάτα ντομάτας - σπανάκι με φέτα (περίπου 270 θερμίδες):

Αυτή η σαλάτα είναι μια συμφωνία γεύσεων και υφών, από τις ζουμερές ντομάτες μέχρι την κρεμώδη φέτα. Είναι μια επιλογή χαμηλών θερμίδων γεμάτη βιταμίνες και μέταλλα.

Δες το βίντεο με τις συνταγές: 

 

Υγιεινό και χορταστικό τοστάκι: 12 συνδυασμοί για να αποφύγεις τα αλλαντικά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i