Γαλέος με σπανάκι και ντομάτα

Πώς θα φτιάξετε νόστιμο γαλέο με σπανάκι και ντομάτα.

Γαλέος με σπανάκι και ντομάτα
Γαλέος με σπανάκι και ντομάτα

Υλικά

1.200 γρ. γαλέο φιλέτο φρέσκο ή κατεψυγμένο

αλάτι

θυμάρι

ρίγανη

2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες

σπανάκι (όσο θέλουμε)

ελαιόλαδο

1 λεμόνι

Εκτέλεση

Βάζουμε το ψάρι σε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με αλάτι.

Προσθέτουμε το θυμάρι, τη ρίγανη.

Βράζουμε το σπανάκι για λίγα λεπτά μόνο και το βάζουμε πάνω από το ψάρι.

Προσθέτουμε τη ντομάτα, στύβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε στο φούρνο για 1/2 ώρα στους 180 βαθμούς.

Πηγή | Tasty-guide.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i