Κρεμμύδια τουρσί
Υλικά
• 1 κόκκινο κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες • 1/2 φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί • 1/2 φλ. ζάχαρη • 1/2 φλ. νερό • Μια πρέζα μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα κατσαρολάκι βάλε όλα τα υλικά να σιγοβράζουν για 15 λεπτά. Μετάφερε σε ένα βάζο. Άφησέ το στο ψυγείο τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν χρησιμοποιήσεις τα κρεμμύδια. Το τουρσί μπορεί να διατηρηθεί έως 2 εβδομάδες. Να πώς θα κάνεις τα βατόμουρα τουρσί και βινεγκρέτ!
Διατροφική αξία ανά μερίδα: 13 θερμίδες, 0 γρ. λιπαρά, 3 γρ. υδατάνθρακες, 0 γρ. πρωτεΐνη, 0 γρ. φυτικές ίνες, 0 mg νάτριο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr