
Πώς θα φτιάξεις pesto από kale
Προετοιμασία: 10 λεπτά
Ποσότητα: 300 γρ.
Υλικά
• 100 γρ. κάσιους
• 100 γρ. παρμεζάνα
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 1 μεγάλο μάτσο φρέσκο kale
• ελαιόλαδο
• θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
1 Βάλε τα κάσιους, λίγο αλάτι, το τυρί και το σκόρδο στο μούλτι και χτύπησέ τα να γίνουν λεία πάστα.
2 Πρόσθεσε τα φύλλα του kale και χτύπα ξανά το μείγμα.
3 Ρίξε σταδιακά το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένα pesto (τόσο πηκτό που να μην απλώνεται όταν το πιέζεις με κουτάλι).
4 Διατηρείται για 7 ημέρες στο ψυγείο.