1/4φλιτζ. χυμός μοσχολέμονου (περίπου 2μοσχολέμονα)
1/2κιλό μείγμα coleslaw
Εκτέλεση
1.Ανακάτεψε το χυμό μοσχολέμονου, τη ζάχαρη, το τζίντζερ, τη σος ψαριού και τις νιφάδες πιπεριάς σε μικρό μπολ,μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και άφησέ το στην άκρη.
2.Σε μεγάλο μπολ, ανακάτεψε το μείγμαcoleslawκαι τα καρότα. Πρόσθεσε το ντρέσινγκ,ανακάτεψε καλά και άφησέ το στην άκρη.
3.Ζέστανε λάδι σε τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Πρόσθεσε το σκόρδο και σόταρε για 15 δευτερόλεπτα. Πρόσθεσε το μοσχάρι και σόταρέ το για 3 λεπτά,ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ψηθεί καλά. Πρόσθεσε στη σαλάτα το μοσχάρι και όλο τον κόλιανδρο, κρατώντας στην άκρη 2 κουταλιές της σούπας. Μοίρασε σε τέσσερα πιάτα και γαρνίρισε με τα φιστίκια και τον υπόλοιπο κόλιανδρο.Σέρβιρε αμέσως.
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 298 θερμίδες, 13 γραμμ. λιπαρά (2 γραμμ.κεκορεσμένα λιπαρά), 21 γραμμ. υδατάνθρακες,26 γραμμ. πρωτεΐνες, 6 γραμμ. φυτικές ίνες,82 mgασβέστιο, 3 mgσίδηρος, 222 mgνάτριο
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr