Χρυσό βραβείο για το Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Στον 3ο διεθνή διαγωνισμό AVPA “Gourmet Waters”.

THEONI_AVPA Gold Gourmet Waters Award_1

Το Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “balanced still waters”, στον 3ο διεθνή διαγωνισμό "Gourmet Waters", ο οποίος διοργανώθηκε από το Agency for the Valorization of Agricultural Products (AVPA), στο Παρίσι.

Χρυσό βραβείο με αέρα…Γαλλίας!

Η βραβευμένη γεύση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Θεόνη το έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εξαιρετικά νερά από όλο τον κόσμο, στην κατηγορία “balanced still waters” μεταξύ φημισμένων φυσικών μεταλλικών νερών της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Στην επίσημη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε παρουσία του διπλωματικού σώματος και των μελών της κριτικής επιτροπής, τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, στη γαλλική σχολή μαγειρικής FERRANDI-Paris (ένας από τους ναούς της ευρωπαϊκής γαστρονομίας) συμμετείχαν παραγωγοί μεταλλικών νερών από όλον τον κόσμο ενώ το ακροατήριο αποτελείτο από διπλωμάτες, γνωστούς σεφ, επαγγελματίες της γεύσης και διανομείς.

Το Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό έχει πλέον 17 διεθνή βραβεία, αποδεικνύοντας, για ακόμα μία φορά, τα ποιοτικά φυσικά του χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα.

www.theoniwater.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i