Χρήστος Μεγαπάνος

MD, πλαστικός χειρουργός, με μετεκπαίδευση στην Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική και Αναγεννητική ιατρική.

MEGAPANOS

Χρήστος Κ. Μεγαπάνος, MD, πλαστικός χειρουργός, με μετεκπαίδευση στην Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική και Αναγεννητική ιατρική. drmegapanos.gr

Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος εξειδικεύεται στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αναγεννητικής Ιατρικής.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο πεδίο της γενικής χειρουργικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Συνέχισε την εκπαίδευση του στην Πλαστική Χειρουργική και ειδικότερα στους τομείς της αποκατάστασης του Μαστού και στην Ογκολογία στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

Μετεκπαιδεύτηκε στην Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική του μαστού στο «Miami Breast Center» του Μαϊάμι, ΗΠΑ, στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Regensburg της Γερμανίας.

Έχει μετεκπαιδευτεί στην Αναγεννητική Ιατρική και τις κυτταρικές θεραπείες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία. Από το 2012 συνεργάζεται με τα νοσοκομεία «Υγεία» και «Metropolitan».

drmegapanos.gr

www.regen.gr

laserdepilation.gr 

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i