United Cup: Η Σάκκαρη έστειλε την Ελλάδα στις "8" της διοργάνωσης, νικώντας τη Φερνάντες!

Η Ελληνίδα αθλήτρια πέτυχε μεγάλη νίκη με 7-6, 6-3 και έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά.

sakkari instagram

Έναν καταπληκτικό αγώνα και με 2-0 σετ έκανε η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Λέιλα Φερνάντες και έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup!

Σε ένα σετ θρίλερ που κράτησε 85 λεπτά, η Σάκκαρη έσωσε 4 set point της Καναδής και πήρε στο tie break το σετ, στο οποίο έτρεχε με... μανία κυνηγώντας την κάθε μπαλιά.

sakkari
instagram

H αγαπημένη αθλήτρια (κατάγεται από τη Σπάρτη) σε κάθε αγώνα τένις βγάζει την Σπαρτιάτισσα από μέσα της. Το "κλειδί" της αθλητικής προσωπικότητάς της είναι κρυμμένο στα χρόνια της παιδικής της ηλικίας. Κόρη της πρώην πρωταθλήτριας του τένις Αγγελικής Κανελλοπούλου και εγγονή του επίσης καταξιωμένου τενίστα Δημήτρη Κανελλόπουλου, κατατάσσεται πλέον –από τους καλά γνωρίζοντες το άθλημα– μεταξύ των παγκόσμιων μεγάλων ταλέντων του τένις. Αν και έχει άλλα δύο αδέρφια, η Μαρία είναι η μοναδική που ασχολήθηκε με το τένις, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά και σε παλιότερη συνέντευξη στο περιοδικό Shape, "αρκεί ένα παιδί σε μια οικογένεια".

sakkari
instagram

Έσωσε 4 set point και έκανε το 1-0 η Σάκκαρη μετά από 85 λεπτά! Πολύ σκληρή για να...

"Σκληρή έγινα επειδή κάνω πρωταθλητισμό, κατά τα άλλα θα με χαρακτήριζα χαμογελαστή, ευχάριστη και ευαίσθητη" είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ευχαριστημένη με την εμφάνισή της στην αναμέτρηση με τη Λέιλα Φερνάντες και τη νίκη της 2-0 σετ. "Έπαιξα καταπληκτικά, είμαι χαρούμενη" λέει στο βίντεο.

 

Δες περισσότερα: Μαρία Σάκκαρη: Συνέντευξη με την αθλήτρια που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i