Άλλαξε το σώμα σου! Αυτές οι γυναίκες το έκαναν και γίνονται έμπνευση!

Το να βελτιώσεις το σώμα σου χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια. Οι γυναίκες αυτές το έκαναν. Δες το πριν και το μετά.

01.05.2016

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

Μολονότι πολλές φορές έχουμε μοιραστεί μαζί σου tricks και ασκήσεις που πράγματι μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος πιο γρήγορα και να κάνουν τη γυμναστική σου λιγότερο βαρετή, δεν υπάρχει μαγική συνταγή που θα «μεταμορφώσει» το σώμα σου στη στιγμή.

Οι λέξεις-κλειδιά είναι: υπομονή και επιμονή – είτε θέλεις να αγγίξεις τις μύτες των ποδιών σου είτε θέλεις να αποκτήσεις γράμμωση στην κοιλιά. Ο λόγος που συνεχίζουμε να κάνουμε κάτι που μας δυσκολεύει – μία άσκηση ή μία δίαιτα -, είναι γιατί μας αρέσει το αίσθημα της ικανοποίησης. Ναι, αυτό που πετυχαίνεις κάτι που πριν σου φαινόταν (τρομερά) δύσκολο.

Πώς θα χάσω λίπος και όχι μυς; Η Δρ Μαρία Ψωμά μας δίνει τα μικρά μυστικά!

Αν και αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν σταδιακά, πιστεύουμε πώς κάθε βήμα αξίζει συγχαρητήρια και αποτελεί ένα κίνητρο για να συνεχίσεις. Μερικές γυναίκες φρόντισαν να καταγράφουν όλα αυτά τα μικρά βήματα κατά τη διάρκεια της «μεταμόρφωσης» τους και να τα μοιράζονται στο διαδίκτυο για να εμπνεύσουν κι άλλες γυναίκες. Και τα κατάφεραν!

Άσκηση για κοιλιακό λίπος; Ξέχνα τα ροκανίσματα και κάνε ΑΥΤΟ!

Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις το ίδιο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μοιραστείς τη φωτογραφία σου με τα hashtags #ShapeGreece και #ShapeGr. Μάθε περισσότερα εδώ!

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

Best of network

#shapegreece