Διαγωνισμός: Γιατί να κάνεις κουνταλίνι γιόγκα; Κάνουμε δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για το 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα (αποτελέσματα)

Είτε αγαπάς την κουνταλίνι γιόγκα είτε θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς δωρεάν στο 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα.

get-grounded-and-give-gratitude-picture-id508386190 Credit:PeopleImages

O σύλλογος δασκάλων κουνταλίνι γιόγκα Ελλάδος (KYTA HELLAS) σε καλεί στο 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα στις 16-17 Μαρτίου 2019 (12:00-19:00) στο κτίριο Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134 (σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο).

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται:

  • 12 μαθήματα κουνταλίνι γιόγκα.
  • δραστηριότητες, όπως διαλογισμός με γκονγκ, ομαδικός διαλογισμός, θεραπευτικές συνεδρίες sat nam rasayan.
  • έκθεση με προϊόντα/υπηρεσίες σχετικά με την ευεξία.

Προσκεκλημένος του φεστιβάλ είναι ο διεθνούς φήμης εκπαιδευτής Δασκάλων Satya Singh που θα προσφέρει 3ωρο σεμινάριο με θέμα “Life Vision” (μτφρ.: «Όραμα Ζωής»).

Το θέμα του 4ου Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε ένα ρητό του yogi Bhajan για την ευγνωμοσύνη: “The attitude of gratitude is the highest way of living” (μτφρ.: “H

στάση ευγνωμοσύνης είναι ο ύψιστος τρόπος ζωής”).

Διαγωνισμός: Γιατί να κάνεις κουνταλίνι γιόγκα; Κάνουμε δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για το 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα (αποτελέσματα) - εικόνα 1

Τι είναι η κουνταλίνι γιόγκα;

H κουνταλίνι γιόγκα είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη γιόγκα που διατηρείται αναλλοίωτο ως σήμερα. Μια επιστήμη βασισμένη στην μελέτη του ανθρώπινου ψυχισμού η οποία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ασκήσεων, αναπνοών και ήχου, που επιδρούν με θετικό τρόπο σε ψυχή, νου και σώμα. Στη Δύση την εισήγαγε ο yogi Bhajan το 1969, στην Καλιφόρνια, και από εκεί η γνώση αυτή σταδιακά μεταφέρθηκε στον υπόλοιπο κόσμο.

Γιατί να δοκιμάσεις κουνταλίνι γιόγκα;

Το χαρακτηριστικό της είναι ο χρόνος και ο ρυθμός προόδου. Η κουνταλίνι γιόγκα επιφέρει εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα και οδηγεί στην επίγνωση άμεσα και γρήγορα, αποτελώντας έτσι ιδανική πρακτική για τον σύγχρονο άνθρωπο που ζει στους ταχύτατους ρυθμούς της καθημερινότητας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.yogaportal.gr.

O διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Οι νικητές είναι:

1) Βίβιαν Πράτανου

2) Κορφιάτη Κέλλυ

3) Νατάσα Τζελαλιδου

4) Χρηστος Φυδανης

5) Μαριλίζα Χειμαριού

6) ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΡΓΥΡΗ

7) Κωνσταντίνα Στάθη

8) Ειρήνη Αμανατιάδου

9) ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ

10) ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΜΟΛΟΧΙΤΗ

11) Δήμητρα Στεριώτη

12) kyriaki proiou

13) ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

14) Christina Kouri

15) Γεωργία Χρηστάκη

16) παρασκευη σπανοπουλου

17) ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

18) Σκούτα Έφη

19) Σωτηρία Ροδοπουλου

20) χριστινα πεντιδου

Το Shape κάνει δώρο 20 διπλές προσκλήσεις για το φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα. Δήλωσε συμμετοχή τώρα:

Διάβασε τους όρους συμμετοχής στη σελίδα 2.

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ATTIKEΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, στην Λεωφόρο Κηφισίας αριθμός 40, (εφεξής η «Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο (εφεξής «Ο Διαγωνισμός»).

Αυτός πρόκειται να διενεργηθεί μέσω της ιστοσελίδας www.Shape.gr (εφεξής «Η Ιστοσελίδα»). Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των προϋποθέσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου, της διαδικασίας διεξαγωγής και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Δικαίωμα συμμετοχής – Αποκλειόμενα πρόσωπα

Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι:

έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και είναι πλήρως δικαιοπρακτικά ικανοί και

έχουν συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό και αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό δεν έχουν εργαζόμενοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία AΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ή συνδεδεμένης με αυτή εταιρείας, καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο μία φορά στο Διαγωνισμό συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας τη φόρμα συμμετοχής σύμφωνα με τις περιεχόμενες στον οικείο χώρο της Ιστοσελίδας οδηγίες.

H έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό επιτυγχάνεται με την πλήρη και ορθή συμπλήρωση των πεδίων της φόρμας συμμετοχής και την υποβολή της.

Ρητά αναγνωρίζεται ότι η Εταιρεία δικαιούται να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα προβεί σε αρνητική αναφορά στον Διαγωνισμό μέσω λογαριασμού του σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Νόμιμος δικαιούχος οποιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου τα στοιχεία θα συμπληρωθούν στην φόρμα συμμετοχής και θα αναδειχθεί – κληρωθεί, κατά τα προβλεπόμενα κατωτέρω.

Με την υποβολή της φόρμας συμμετοχής ο ενδιαφερόμενος δηλώνει τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό και ρητά αποδέχεται τους παρόντες όρους και συναινεί ρητά:

(i) στην αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η Εταιρεία ή η Χορηγός ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες,

(ii) στη διαφημιστική εκμετάλλευση της ενέργειας και

(iii) στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων ως αναλυτικά πιο κάτω παρατίθεται.

Διάρκεια του διαγωνισμού

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 09:00 της 22.02.2019 ως και τις 24:00 της 13.03.2019.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν κατά τα ανωτέρω (υπό 1.3.) οριζόμενα ως την πιο πάνω ημέρα και ώρα ή στην νέα λήξη, όπως αυτή θα έχει ορισθεί μετά από τροποποίηση.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ήτοι να μειώσει ή να παρατείνει τη διάρκεια του Διαγωνισμού κατά την ανέλεγκτη και απεριόριστη βούλησή της με την τροποποίηση των παρόντων όρων που θα δημοσιευθεί γνωστοποιηθεί ως και οι παρόντες όροι, ήτοι μέσω της ιστοσελίδας www.shape.gr, η δε τροποποίηση θα ισχύει από τη στιγμή της δημοσίευσής της.

Μετά τη λήξη της περιόδου διάρκειας του Διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.

Ανάδειξη Νικητή

Μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος διεξαγωγής του Διαγωνισμού, ήτοι την 06.09.2018 ή στην ημερομηνία που θα προκύψει μετά από τροποποίηση της διάρκειας κατά τα ανωτέρω, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό στην έδρα της εταιρείας ή σε τόπο που θα οριστεί με τροποποίηση των παρόντων Όρων κλήρωση από Επιτροπή που θα ορίσει η Εταιρεία.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν, κατά τη σειρά διαλογής τους δέκα (10) νικητές και δέκα επιλαχόντες που θα υπεισέλθουν με τη σειρά ανάδειξής τους στη θέση του τυχόν αποκλειόμενου ή μη δυνάμενου να ειδοποιηθεί νικητή.

Δώρο

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ως δώρο τα ακόλουθα:

Μία διπλή πρόσκληση για το 4ο φεστιβάλ κουνταλίνι γιόγκα

Ο νικητής θα λάβει το δώρο για το οποίο κληρώθηκε ως περιγράφεται ανωτέρω και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή του.

Ειδοποίηση νικητών – Τύχη δώρου σε περίπτωση αποκλεισμού

Μετά την ανάδειξη των νικητών και των επιλαχόντων, αυτοί θα γνωστοποιηθούν από την Εταιρεία στην Ιστοσελίδα.

Οι νικητές και οι επιλαχόντες με ρητή μνεία της σειράς κλήρωσής τους θα ειδοποιηθούν και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής κλήσης.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία με νικητή για οποιονδήποτε λόγο (υποβολή λανθασμένων στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, αδιαφορία, απουσία του νικητή κτλ) εντός τριών εργάσιμων ημερών, ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής, ο οποίος θα κληθεί να αποδεχθεί ρητώς το έπαθλο εντός δύο εργάσιμων ημερών. Πέραν της προθεσμίας αυτής και μετά την εξάντληση των επιλαχόντων, ο κάθε νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με όλους τους επιλαχόντες εντός των πιο πάνω αναλυτικά προσδιοριζόμενων χρονικών διαστημάτων, η Εταιρεία απαλλάσσεται από την υποχρέωση να διαθέσει το δώρο στον καθένα από αυτούς και δύναται να διαθέσει αυτό κατά την ανέλεγκτη διακριτική της ευχέρεια.

Η Εταιρεία υποχρεούται πριν την απόδοση του κάθε δώρου να προβεί σε επαλήθευση των στοιχείων του νικητή και/ή τυχόν πληρεξουσίου του. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανήκει στα αποκλειόμενα κατά τους όρους 1.1 ή 1.3. πρόσωπα και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικος ή σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί στην πρόσκληση εντός των πιο πάνω προθεσμιών, το δώρο θα απονεμηθεί σε επόμενο κατά την κλήρωση επιλαχόντα νικητή.

Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στην Ιστοσελίδα της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσο μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Επίσης η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος των νικητών και της φωτογραφίας τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από τον ίδιο, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

Ο συμμετέχων στο Διαγωνισμό δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση και προβολή των αρχείων (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που λήφθηκαν κατά την διάρκεια της παραλαβής του δώρου ή της συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στο πλαίσιο ή επ’ ευκαιρία αυτού.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας.

Ρητά αναγνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Ρητά περαιτέρω, οι συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση των παρεχομένων στοιχείων από την Εταιρεία και/ή τη Χορηγό καθώς και να λαμβάνουν από αυτές ενημέρωση μέσω e-mail για τις προσφορές τους, τα νέα τους, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Σε κάθε περίπτωση οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα, όπως αυτό γνωστοποιείται σε κάθε e-mail που λαμβάνουν, και διαπιστώσουν την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσουν τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

Περιορισμός ευθύνης εταιρείας

Η Εταιρεία και/ή η Χορηγός δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη έναντι του νικητή ή οποιουδήποτε τρίτου μετά την απονομή του δώρου σε αυτόν. Τυχόν ζημία που θα επέλθει στο νικητή ή τρίτον από τη χρήση του δώρου ή εξ αφορμής αυτής ουδόλως συνδέεται με την Εταιρεία και/ή τη Χορηγό.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. H Εταιρεία δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό της ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες τηλεφωνικών δικτύων ή γραμμών, online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, server ή provider, εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη αποστολή ή λήψη δεδομένων λόγω έλλειψης διαθέσιμου χώρου ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών, κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες ή εβάσεις τρίτων (ενδεικτικά hacking), απατηλές ενέργειες καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή των καταχωρήσεων που γίνονται στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.

Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού

Oι όροι του Διαγωνισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ισχύος του και ως την παραλαβή του δώρου από τον τελικό νικητή θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.shape.gr.

Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του Διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του χωρίς προειδοποίηση, κάθε δε συμμετέχων σε αυτόν δηλώνει ότι θα παρακολουθεί και θα ενημερώνεται για τυχόν τροποποιήσεις φέρων επ’ αυτού αποκλειστικά την ευθύνη.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Για την επίλυση κάθε διαφοράς που θα ανακύψει εξαιτίας ή επ’ ευκαιρία του Διαγωνισμού εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i