Η εφαρμογή για 7 λεπτά άσκησης στο σπίτι για ένα υπέροχο σώμα

Αφού βαριέσαι να πας γυμναστήριο σού προτείνουμε μία super εναλλακτική: το πιο cool fitness application για άσκηση στο σπίτι.

12.04.2015

Γράφει: Ευμορφία Σαββαΐδη

εχεις διαβασει

Η εφαρμογή για 7 λεπτά άσκησης στο σπίτι για ένα υπέροχο σώμα

Ναι, μία συνδρομή στο γυμναστήριο, εφόσον αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να εγγυηθεί μία καλή άσκηση και κατά συνέπεια ένα ωραίο σώμα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως βαριέσαι το γυμναστήριο. Ευτυχώς για εσένα, ο φυσιολόγος Chris Jordan το βαριέται εξίσου πολύ.

Ο Jordan συνεργάστηκε με έναν personal trainer και δημιούργησε το fitness application ‘7-Minute Workout’. Θέτοντας ως βασική προϋποθέση το ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς τα πράγματα που έχεις στο σπίτι σου ως «εξοπλισμό γυμναστηρίου», η ομάδα «υπογράφει» ένα app με ασκήσεις για το σπίτι, οι οποίες διαρκούν μέχρι 7 λεπτά.

askiseis-sto-spiti-app

Το πρόγραμμα αποτελείται από 12 ασκήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες δεν χρειάζονται έξτρα εξοπλισμό (σκέψου αναπηδήσεις, squats κ.ά.). Αν και το χρονικό περιθώριο είναι μικρό, είναι ζωτικής σημασίας το ότι πιέζεις τον εαυτό σου για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν βαριέσαι να πας γυμναστήριο δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην ενσωματώσεις την άσκηση στη ζωή σου. Μόνο 7 λεπτά για άσκηση στο σπίτι. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Κάνε κλικ εδώ για να «κατεβάσεις» το application αν έχεις iOS.
Κάνε κλικ εδώ για να «κατεβάσεις» το application αν έχεις Android.

 

Editor's Picks

Περισσότερα από Fitness

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.