Η πιο διάσημη fitness πρόκληση στο TikTok ήταν αυτή!

Ποια 12/3/30; Αυτή... last year!

fitness istock

Η γενιά Z είναι γνωστή για την προτεραιότητα της ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι λογικό ότι οι τάσεις φυσικής κατάστασης και ευεξίας είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στο TikTok. Αυτή ήταν μία από τις πιο δημοφιλείςς τάση γυμναστικής στο TikTok το 2023, και θα συνεχίσει και το 2024.

Deadlift Challenge

Με το hashtag #FitTok και με εκπληκτικές 55,1 δισεκατομμύρια προβολές, κυκλοφορεί επί του παρόντος ένα σωρό content γυμναστικής στο TikTok. Μια μορφή άσκησης που τρένταρε το 2023 ήταν το #deadliftchallenge.

Το Deadlifting έγινε αρκετά δημοφιλές στο TikTok. Το hashtag #deadliftchallenge έχει 136 εκατομμύρια προβολές, με χρήστες από όλο τον κόσμο να εκτελούν την άσκηση για να χτίσουν μυς, να χάσουν βάρος και να δοκιμάσουν τη δύναμή τους.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη προκλήσεων deadlift που μπορείς να βρεις στην εφαρμογή.

Μερικές αποτελούνται από μια ομάδα φίλων ή ένα ζευγάρι που προσπαθεί να σηκώσει ο ένας τον άλλον αυξάνοντας το βάρος κάθε σετ μέχρι να βγει νικητής.

Άλλα περιλαμβάνουν μόνο έναν αθλητή που προσπαθεί να σηκώσει το σωματικό του βάρος.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, όταν γίνονται με ασφάλεια, οι προκλήσεις στο deadlift μπορούν να είναι μια υγιής μορφή ανταγωνισμού και να σε ωθήσουν να πετύχεις νέο προσωπικό ρεκόρ.

Εάν θελήσεις να δοκιμάσεις το 2024 αυτή τη διασκεδαστική πρόκληση, απλώς θυμήσου τα όριά σου και να διατήρησε τη σωστή τεχνική άρσης για να αποφύγεις τους τραυματισμούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i