3 ιδέες για αεροβική για να καις παραπάνω λίπος

Αν αγαπάς την αεροβική άσκηση και αναζητάς ποικιλία για να μη βαριέσαι δεν έχεις παρά να εντάξεις στη ρουτίνα άσκησης σου αυτές τις ασκήσεις.

running-at-the-gym-picture-id673884492 Credit:filadendron

Θες να καις θερμίδες γρήγορα; Χρειάζεσαι ένα εντατικό πρόγραμμα ασκήσεων. Το πλάνο που σου προτείνουμε βελτιώνει την ισορροπία, την αντοχή, την ευκινησία, την ευλυγισία, τη δύναμη και την αεροβική ικανότητα. Εκτελώντας το, καις επίσης πάνω από 400 θερμίδες σε μόλις 30 λεπτά! Ακολούθησε τα προγράμματα σμίλευσης και αεροβικής 3-4 φορές μες στην εβδομάδα για τον επόμενο μήνα και θα αποκτήσεις πιο σφιχτούς μυς, τα ρούχα σου θα είναι εμφανώς πιο άνετα, ενώ ο δείκτης της ζυγαριάς θα πέσει. Συνδύασε το πρόγραμμα αεροβικής, με τις 8 ασκήσεις που σου παρουσιάσαμε τις προηγούμενες τρεις ημέρες. Για τις 2 πρώτες ασκήσεις, κάνε κλικ εδώ Για τις επόμενες 2 ασκήσεις κάνε κλικ εδώ Για τις επόμενες 3 ασκήσεις κάνε κλικ εδώ

Το πρόγραμμα αεροβικής

Αν και οι ασκήσεις αυτές αυξάνουν τον καρδιακό παλμό σου σχεδόν όσο και η αεροβική, πρόσθεσε και λίγη κλασική αεροβική υψηλής έντασης για να κάψεις το πλεονάζον λίπος και τις θερμίδες και να διατηρήσεις υψηλό το μεταβολισμό σου. Διάλεξε ένα από τα παρακάτω κάθε φορά που κάνεις αεροβική. Δοκίμασέ τα σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο, με οποιοδήποτε είδος άσκησης (εκτός από τον αριθμό 3). 1. Κάνε ζέσταμα για 5 λεπτά και μετά προσπάθησε όσο πιο σκληρά μπορείς για 20 δευτερόλεπτα (αύξησε την ταχύτητα, το επίπεδο και/ή την αντίσταση). Επίστρεψε σε εύκολη ένταση για 40 δευτερόλεπτα. Επανάλαβε 9 φορές και μετά χαλάρωσε. 2. Κάνε ζέσταμα για 5 λεπτά και μετά προσπάθησε όσο πιο σκληρά μπορείς για 15 δευτερόλεπτα. Σταμάτα και κάνε 5 κάμψεις (σταμάτα το μηχάνημα και κατέβα). Επανάλαβε το διάστημα της υψηλής έντασης και μετά κάνε 4 κάμψεις. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις σε μία κάμψη και μετά επιβράδυνε. Καθώς θα γίνεσαι πιο δυνατή, διπλασίασε το χρόνο άσκησής σου, ώστε στο τέλος να επανέρχεσαι στις 5 κάμψεις. 3. Σε διάδρομο, κάνε ζέσταμα για 5 λεπτά. Αύξησε την κλίση στο 1.0 και κάνε σπριντ για 20 δεύτερα. Επίστρεψε στο χαλαρό ρυθμό για 40 δεύτερα και μετά επανάλαβε, αυξάνοντας την κλίση κατά 0,5 επιπλέον κάθε φορά. Όταν δε θα μπορείς πια να κάνεις σπριντ στην κλίση που έχεις επιλέξει, χαλάρωσε για 5 λεπτά.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i