Ζumbathon: Το event Dancing For Life για την Γέφυρα Ζωής έρχεται στο OAKA

Η εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με καλεσμένο τον ιδρυτή της Zumba Fitness, Βeto Perez.

group-of-people-at-urban-dance-class-picture-id618745062 Credit:LuckyBusiness

Η Γέφυρα Ζωής διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ένα Ζumbathon για την οικονομική ενίσχυση του πολυχώρου. Instructor με τις σχολές τους απ’ όλη την Ελλάδα αλλά κι από άλλα μέρη της Ευρώπης, ενώνονται για τον σκοπό αυτό, προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα. Φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Γέφυρα Ζωής κάνει την υπέρβαση και προσκαλεί στην Ελλάδα, τον ιδρυτή του Zumba Fitness, Βeto Perez.

Ο Perez δημιούργησε το Ζumba Fitness στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και μέσα σε δύο δεκαετίες κατάφερε να στίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο με Zumba instructors, σε πάνω από 185 χώρες σ΄ όλον τον πλανήτη, όπου 5 εκατομμύρια άτομα καθημερινά λικνίζονται στο ρυθμό των χορογραφιών του. Μία από τις ειδικεύσεις που μπορεί να αποκτήσει ένας Zumba Instructor είναι και το Zumba Gold, μια ειδική πιστοποίηση για να μπορεί να διδάξει σε άτομα με αναπηρία.

Ζumbathon: Το event Dancing For Life για την Γέφυρα Ζωής έρχεται στο OAKA - εικόνα 1

Μέχρι στιγμής, λόγω του υψηλού budget, δεν έχει καταστεί δυνατή η συμμετοχή του Perez σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα, κάτι που θα φέρει αναμφισβήτητα μεγάλη αναστάτωση τόσο σε όλη την Ζumba κοινότητα της Ελλάδας αλλά και των γειτόνων χωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποια χώρα κι αν έχει επισκεπτεί μέχρι στιγμής ο Perez έχει επικρατήσει το αδιαχώρητο και φυσικά έχουν γίνει sold out όλα τα event στα οποία συμμετείχε. Τα media –εγχώρια και μη- τον ακολουθούν σε κάθε δραστηριότητα και έχει διαρκή τηλεοπτική κάλυψη σε κάθε του βήμα. Η εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με καλεσμένο τον ιδρυτή της Zumba Fitness, Βeto Perez, και η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει τα 5.500 άτομα.

www.danceforlife.info

Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2018 , Τοποθεσία Ο.Α.Κ.Α.

Διάρκεια εκδήλωσης 7 ώρες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i