Salma Hayek: Η fun συνήθεια που ακολουθεί όταν δεν νιώθει ψυχολογικά καλά

Η συμβουλή της ηθοποιού στους φανς της όταν χρειάζονται κάτι να τους φτιάξει τη διάθεση.

Salma Hayek Splash News / Ideal Image

Είναι αδύνατο να είσαι κάθε λεπτό της ημέρας με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου και υπάρχουν στιγμές που μπορεί να πέσεις ψυχολογικά και να μην νιώθεις πολύ καλά. Η καθημερινότητα και τα απρόοπτα μπορεί να σε βγάλουν από τον προγραμματισμό, ενώ τα δυσάρεστα περιστατικά θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Όπως όλοι μας έχουμε τις ημέρες μας που μπορεί να μην νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, έτσι και η Salma Hayek έχει κι εκείνη τις "μαύρες" της. 

Πριν από λίγες ημέρες η διάσημη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Kelly Clarkson, όπου συζήτησαν εκτενώς για την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή. Παράλληλα, η Hayek νιώθοντας άνετα να μοιραστεί τις μύχιες σκέχεις της, αναφέρθηκε και στις στιγμές που δεν είναι στα καλύτερά της. Ωστόσο όπως αποκάλυψε έχει βρει τον τρόπο για να ανεβαίνει ψυχολογικά, τον οποίο φυσικά μοιράστηκε με τους φαν της. 

"Πρέπει να πω, κορίτσια όταν είστε στεναχωρημένες ή νιώθετε πως δεν έχετε δύναμη, κλείστε την πόρτα, βάλτε μουσική και χορέψτε λες και κανείς δεν σας βλέπει", συμβούλευσε τους τηλεθεατές, καθώς έχει βρει πως είναι κάτι που της φτιάχνει τη διάθεση. Το ίδιο μάλιστα κάνει και η Clarkson, η οποία το μοιράστηκε στην εκπομπή της. "Λατρεύω την κίνηση. Σου δίνει δύναμη", εξήγησε η ηθοποιός, η οποία πρότεινε σε όλους να χορέψουν μέχρι να ανατριχιάσουν. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η άσκηση και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο χορός απελευθερώνει ενδορφίνες, τις ορμόνες της χαράς, που αμέσως σε "σηκώνουν" από τη στενοχώρια σου. 

Διαβάστε Επίσης

Οπότε τη στιγμή που νιώσεις πως δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις ή δεν έχεις όρεξη να κάνεις κάτι, κλείσε την πόρτα, βάλε το αγαπημένο σου χορευτικό κομμάτι και άρχισε να χορεύεις δίχως αύριο. Ή ακόμα κι αν δεν έχεις τη δυνατότητα να χορέψεις, μπες στο προφίλ της Hayek, η οποία συχνά ανεβάζει χιουμοριστικά βίντεο που θα σε κάνουν να γελάσεις. Εξάλλου, η ίδια δεν χορεύει μόνο στο σπίτι της, παρά μοιράζεται τη χαρά της με τους αγαπημένους της followers.

 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i