Έξι απλές κινήσεις για να δείξεις την αγάπη σου στους άλλους

Έτσι εύκολα θα φτιάξεις την ημέρα των αγαπημένων σου.

φιλία iStock

Είναι πολύ όμορφο το να καλείς στο τηλέφωνο τους αγαπημένους σου στις γιορτές και στα γενέθλια, αλλά και όταν τους χαρίζεις ένα δώρο για να τους ευχηθείς και να εκφράσεις την αγάπη σου γι' αυτούς. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι κάποια ειδική περίσταση για να δείξεις στους φίλους σου και σε όλους εκείνους που αγαπάς το πόσο τους νοιάζεσαι. Δοκίμασε τις 6 απλές ιδέες που σου προτείνουμε, προκειμένου να τους φτιάξεις την ημέρα.  

Στείλε ένα ηχογραφημένο μήνυμα

Το γνωρίζουμε πως κανείς δεν έχει χρόνο μέσα στην απαιτητική καθημερινότητα που ζούμε για ένα πολύωρο τηλεφώνημα. Παρόλα αυτά, όπως θα άφηνες ένα post-it ή ένα σημείωμα, με την ίδια λογική μπορείς να στείλεις ένα ηχογραφημένο μήνυμα, στο οποίο έχεις τη δυνατότητα να πεις αυτά που σκέφτεσαι. 

Στείλε μία κάρτα

Δεν χρειάζεται να τη στείλεις με το ταχυδρομείο, ούτε να είναι χειρόγραφη (αν και δείχνει μία πιο συναισθηματική διάθεση). Μπορείς, κάλλιστα, να ανατρέξεις στο διαδίκτυο και να αναζητήσεις ακόμα και κινούμενες, animation κάρτες, γράφοντας αυτό που θέλεις να πεις στο αγαπημένο σου άτομο. 

Χάρισε ένα μπουκέτο λουλούδια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό από μία ανθοδέσμη με λουλούδια, την οποία η αγαπημένη σου φίλη θα διακοσμήσει στο σαλόνι της. Είτε μπορείς να προσφέρεις λουλούδια που έχουν κάποια σημασία για την ίδια ή να προτιμήσεις τα πιο χρωματιστά που βρεις μπροστά σου, η κίνηση μετράει. Και μην ξεχάσεις, φυσικά, την κάρτα. 

Δείξε ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντά τους

Δεν σημαίνει πως εσύ και οι φίλοι σου πρέπει να συμφωνείτε σε όλα και να έχετε ακριβώς τα ίδια γούστα και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, μπορείς να εντρυφήσεις σε κάτι που ο φίλος σου λατρεύει, κάνοντας μία μικρή έρευνα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως χρησιμοποίησες τον χρόνο σου για να έρθεις πιο κοντά σε εκείνον. 

Ετοίμασε κάτι πολύ νόστιμο

Δεν σημαίνει πως χρειάζεται να καλέσεις κάποιον για να του κάνεις το τραπέζι - που κι αυτό είναι μία πολύ καλή ιδέα. Μπορείς απλά να ετοιμάσεις κάτι μεγάλο ή μικρό και να το προσφέρεις στη δουλειά, να φτιάξεις το αγαπημένο φαγητό των φίλων σου και να τους το δώσεις σε ταπεράκι, ενώ ένα γλυκό πάντα φτιάχνει τη διάθεση οποιουδήποτε δεν αισθάνεται καλά για τους δικούς του λόγους. 

Κάνε για εκείνους κάποιες αγγαρείες

Γνωρίζεις πως η φίλη σου πνίγεται στη δουλειά; Μπορείς να της προτείνεις να πας για εκείνη σούπερ μάρκετ ή να την βοηθήσεις να κάνετε μαζί τις δουλειές του σπιτιού. Κάνε έκπληξη στον σύντροφό σου με το να έχεις πλύνει τα πιάτα που σιχαίνεται να κάνει ή προσφέρσου να βγάλεις βόλτα τον σκύλο των γονιών σου. 

Δεν χρειάζεται να επιστρατεύσεις τα μεγάλα μέσα. Αρκεί ένα σ' αγαπώ, μία τρυφερή κουβέντα, μία απρόσμενη αγκαλιά ή ένα χαμόγελο που απλά θα τους φτιάξει την ημέρα. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i